Idag är det 10 dagar kvar innan lillan fyller år. När jag ser henne blir jag stolt, rörd och fylld av lycka. Hon är mitt allt, utan henne hade jag inte varit den person som jag är idag. Vårt mästerverk ❤

Likes

Comments

Vi är inne i den månad jag älskar mest på hela året, nämligen december.
Fast än jag sitter själv vid frukostbordet genomförkyld och ensam, njuter jag av vår mysiga lägenhet. Jag har tända ljus, min ärvda ljusstake från mamma lysser med ett dovt ljus.
Mitt honungsvatten ryker varmt och jag hoppas att det blir en underbar måndag!

Likes

Comments

Är inne i en period då jag vill bosätta mig på en öde ö och bara få vara ifred. Bara någon dag tills allt i huvudet har hittat sitt rätta fack. Tänker jag som ett ego? Absolut gör jag det.

När klockan slår kvart i är det dax för ännu en arbetsdag, enda fram tills klockan 17.00 idag!

Likes

Comments

Det börjar hända grejer. Vid denna tiden förra året så fanns det betydligt mer av Elin. Är nöjd när jag tittar på vågen, räknar efter och inser att jag har tappat ca 22 kilo!

Likes

Comments

Alla borde ta lärdom av denna kvinna..Även om det inte går som man vill får man ta sig i kragen och göra det bästa av det. Inget blir som man tror att det ska bli. Det är väl lika bra att vänja sig vid den tanken.

Likes

Comments

Är det någon mer än jag som nyser när ni har ätit mörkt choklad?
Nyser ca 4 gånger efter jag har ätit en bit mörkt choklad. Det konstiga är att jag kan fortsätta äta sedan utan att nysa, allting handlar om första biten... mycket konstigt!

Likes

Comments