Kalvinknatet och bygghelg!

Dagarna går i rasande fart och det hönder nassor här hemma! bloggen blir lite stillastående men efter denna helgen kan jag spendera kvällarna ute på trädäcket under paviljongen med härlig belysning och terassvärmare där jag kan blogworka i lugnet!

Paviljongen står snart klar idag, uteköket klär vi färdigt idag så är det bara en blandare till vasken som ska dit och vår fantastiskt fina belysning kopplar mannen in idag! Staketet står redan klart och lite krukor ska prydas med blommor, solcellsugglorna ska fram och lyktorna ska få lite ljus
Det ska bli så otroligt skönt att bli färdiga innan sommaren är här!

Middagar ska avnjutas där ute
Dagarna kan spenderas i skuggan medan barnen leker eller badar i trädgården
Maya får skydd från solen
Kvällar med kortspel och sällskapsspel ska spenderas tillsammans med mannen när barnen sover
Och otaliga grillkvällar med vänner ska ordnas!

Nu kör vi sista rycket denna dagen sen hör ni lite mer ifrån oss igen!
Tror många av mina 20minuters-stunder för mig själv kommer spenderas där ute framöver

Gårdagen gick oxå i byggandets tecken och vi fick mycket gjort! Men lördagens höjdpunkt blev att se barnen springa kalvinknatet! Vilka nöjda och stolta barn vi hade efteråt!
Ellinor sprang själv med barnen i sin ålder och sprang 800 meter, hon startade nästan sist bland ett hundratal barn men kom ändå bland de 20 första i mål så det var grymt jobbat och hon var stolt som en tupp!

Ludwig sprang 500 meter med barn i sin ålder och deras föräldrar
Tror ni det var patrik eller jag som sprang?

Japp det var jag!
Helt fantastiskt för en pollenallergiker att springa i skogen vid ån - eller inte! Men vi kom i mål och bland de första trota allt för Ludwig sprang som en dåre så det var bara för denna mamman att hänga på!
Det blev en härlig dag tillsammans för hela familjen

XOXO

Gillar

Kommentarer