Kyselin viimeviikolla snapchatissani (liesemariee) teidän meikkaamisen suurimpia kompastuskiviä ja ehdottomasti top3 sijalle pääsivät 1. Eyeliner 2. Kulmakarvat 3. Tummat silmänaluset ja tänään ajattelin kirjoitella itse hyväksi havaitsemistani tavoista peittää tummia silmänalusia.

Tummiin silmänalusiin on monta syytä (joita en nyt käy tässä tarkemmin) ja monet kokevat niiden peittämisen haasteelliseksi.Paksu pakkelikerros kyllä peittää tummat silmänaluset myös, mutta lopputuloksen kannalta se voi saada kasvot näyttämään paljon vanhemmalta kuin on.

Avaimena tummien silmänalusien peittämiseen itse pidän colorcorrectingia eli värin taittamista vastavärillä, jolloin meikkipohjasta ei tule turhan paksu.

Suurinosa silmänalusista sinertävät, jolloin täydellinen vastaväri on lohenvärinen peitevoide. Meikkipakissani olen tykännyt käyttää Makeup Storen cover all mix concealer palettia.

Lohenväristä peitevoidetta olen käyttänyt sinertäviin silmänalusiin ja käyttänyt myös pohjana sinertävän mustelman peittämiseen.

Keskimmäistä vaaleaa peitevoidetta olen käyttänyt, jos silmänaluset ovat kaivanneet pientä kirkastusta ja kellertävää peitevoidetta violettiin taittaviin silmänalusiin tai violettiin taittavaan mustelmaan.


Toinen pakissani oleva luottotuote on Remescarin eyebags & dark cirkles - voide, joka auttaa häivyttämään silmäpusseja ja tummia silmänalusia noin kolmessa minuutissa tuotteen levittämisestä ja vaikuttaa 8-10 tuntia. Ainoa asia, jonka kanssa tämän tuotteen kohdalla pitää olla tarkkana on öljypohjaiset kosmetiikkatuotteet, sillä ne voivat vähentää Remescarin tehokkuutta.

Kolmas luottotuote/tapa jolla peitän tummia silmänalusia on Makeup Storen sculpt excellence meikkivoide, joka on täysin peittävä ja sitä kerrostamalla saa myös hyvän peiton tummiin silmänalusiin, kunhan häivyttää hyvin!

Kasvoista riippuen saatan ensin tehdä peruspohjan eli kasvojen kosteutus, primer ja meikkivoide ja sen jälkeen katsoa vasta, mitkä kohdat kasvoista vaativat lisäpeittoa. Sen jälkeen laitan väriä taittavan peitevoiteen, häivytän beautyblenderillä ja sen jälkeen laitan ohuen kerroksen meikkivoidetta ja taas häivytän beautyblenderillä. Lopuksi laitan puuteria kiinnittääkseni meikin.


*Remescar saatu pr-lahjana.

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

En olisi puoli vuotta sitten uskonut, kirjoittavani tätä postausta, kun hautasin blogin kirjoittamisen pois arjestani. Suurin syy tähän oli se, ettei vaan yksinkertaisesti ollut innostusta kirjoitella enkä halunnut pakottaa itseäni tuottamaan postauksia, sillä se ei tuo minulle eikä teille lukijoillekaan iloa.

Moni tilanne on muuttunut tässä välissä ja nyt kun aloitin meikkaaja-maskeeraajan opinnot Makeup Mondossa aloin pikkuhiljaa taas innostumaan kirjoittamisesta. Mietin eri vaihtoehtoja pitkään millaisella alustalla julkaisisin tekstini ja päädyin valitsemaan nouw:in alustaksi käyttöhelppoutensa takia.

Teille mahdollisille uusille lukijoille tässä lyhyt esittely itsestäni:

Olen 24v Helsingissä asusteleva nainen, joka rakastaa kauneutta ja muotia (joo tiedän klisee ;)). Arjessani tämä ilmenee meikkaaja-maskeerajanopinnoistani, some-kanavissani ja Nordic Style & Beauty:n pyörittämisessä.

Lisäksi tykkään käydä lenkkeilemässä, treenaamassa ja laittaa ruokaa.

Toimin yrittäjänä, jossa teen keikkaa meikkaajana, teen some-yhteistyötä yritysten ka​nssa ja tuotan Nordic Style & Beauty boxia yhdessä Nordic Beauty Importin kanssa.

Tervetuloa seuraamaan blogiani!

Likes

Comments