Älskade människa, vad hade jag gjort utan dig?
Igår, alla hjärtans dag, kunde inte bli bättre, mat, bio och en mysig hemmakväll. Lyckligt lottad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej gobitar, hur har er start på veckan varit? Varit en lugn måndag dock väldigt trött från lite vilande under helgen tyvärr. Befunnit mig på akuten och kollat mina lungor samt rygg, inte roliga grejer. På söndagen började jag äntligen på mitt nya jobb, Laserdome, super härligt jobb o grymma kollegor, kom förbi vettja!
Blir en intensiv vecka, mycket skolplugg som ska bli klart innan lovet och teoriplugg som måste sätta sig, kul men tufft! Känns verkligen bra att jag fått ett jobb, tagit tag i körandet och att lovet är runt hörnet!

Likes

Comments

Jacka - H&M / Pojkvännens tröja / Byxor - BikBok

En enkel men snygg vardaglig outfit som är skön att bära, både till skolan eller om man ska göra något annat. Jackan kan man både klä upp och ner beroende tillfälle och det älskar jag, riktigt kap. #nouwoutfit

Likes

Comments

Jag och Noah åt på Ett litet makeri går vilket var super trevligt och mysigt, verkligen. Tyvärr blev min skaldjurssoppa inte riktigt en hit men Noahs hamburgare var en succé. Rekommenderar verkligen, super trevlig personal och en romantisk miljö!

Likes

Comments

Mina nya byxor från NAKD, riktigt kap på rean och sitter som en smäck!

Likes

Comments

Idag, har vi två hela år tillsammans med varandra, tänk att 18 Jan 2016 var dagen allt började. Så mycket dessa två åren har lärt mig, är tacksam över tiden du gett mig och allt du lärt mig. Idag har vi nått ännu en milstolpe, lyckligast med dig.
Love you!!

Likes

Comments

Sitter på tåget hem nu till Helsingborg, känns som tiden går så fruktansvärt sakta.. Saknat min hund så himla mycket nu de senaste dagarna så ska gå en långpromenad med henne och gosa ner mig framför en film senare mot kvällen!
Hej förresten hjärtan, hur mår ni? Jag mår bra, har den sjukaste ledvärken men för övrigt är allt toppen.
Köpte även en yttligare present till N, älskar att köpa saker till honom och andra generellt, men tyckte han förtjäna de verkligen så stolt över honom. Hoppas på en god rekation <3

Likes

Comments

God jul kära vänner! Hoppas ni haft en fin dag med nära och kära och ni som inte firar julafton haft en underbar söndag och ni som inte gillar denna högtiden klapp på axeln som tagit er igenom denna dagen!

Faktiskt sorgset nog jar jag inga julbilder och bjuda på, varit mitt uppe i allt så bara glömt av det helt enkelt, ligger dock en charm i det också, att bara njuta. Fått super fina presenter och är super tacksam även fast jag är en av dem som inte riktigt trivs med julens firande, så klapp på axeln till mig.

Ha nu en fortsatt fin kväll kära ni

Likes

Comments

Min nya super fina och sköna jacka, världens kap och som jag letat efter just denna modell, kommer från H&M / Jeans - Zara / T-shirt -NAKD / Skor - River Island (London) #nouwoutfit

Likes

Comments