​Hatar det uttrycket. MEN lika mycket som jag hatar det har jag ändå "avlagt nyårslöften", kanske är detta året jag blir Sofia 2.0? Mest troligt inte men man kan ju inte vandra runt utan mål? Det vore ju för tråkigt!

Nyårslöfte no 1. ​Läsa mer böcker.
Förra året tänkte jag läsa 12 böcker. En i månaden. Min mamma skrattade och sa att det inte var speciellt många böcker. Hur gick det då? Jo, jag läste totalt 0 böcker. Så till detta år har jag sänkt ribban. Minst 6st böcker ska klaras av detta år!

Nyårslöfte no 2. ​Resa till minst två nya länder.
Även här hade jag samma löfte förra året. Då reste jag inte till nya länder men besökte Seattle två gånger på ett år, det räknas! I februari nu bär det av till Prag, so excited! Sen vill jag på en solsemester a lá SvenssonSvensson med typ all inclusive och en himla massa sol.

Nyårslöfte no 3. ​Börja med Youtube.
Ja-Jo-Jå hade som tänkt det också...

Nyårslöfte no 4. ​Utmana mig själv.
Nu snackar vi om allt från att bära klänning en vanlig torsdag till att typ... Boka in en resa till Kina helt ensam.

Kan man lägga till löften under årets gång? Det borde väl fungera eller?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såg att min vän Sandra (hennes blogg finner ni HÄR ) hade fyllt i en lista inför 2018. Så jag såg min chans och kopierad henne rakt av. Nyårslöften och sådant hittar ni den 1:a.

1. Beskriv 2017 med tre ord?
-Snabbt, ångestfylld, kärleksfullt.

2. Tror du att 2018 kommer att bli bättre?
-Jag vill inte påstå att 2017 var det värsta året men jag hoppas att 2018 ska blir bättre.

3. Blev du kär i år?
-Blir alltid kär i natten. Not so much i morgonen.

4. Vilket datum från 2017 kommer du aldrig att glömma?
-Söndag den 27:de augusti. DÅ JAG HADE TOTALT MISSAT ATT JAG BOKAT MIN RETUR-BILJETT HEM FRÅN SEATTLE OCH TRODDE JAG SKULLE ÅKA PÅ MÅNDAGEN. DETTA INSÅG JAG 1,5-2H FÖRE PLANET SKULLE LYFTA. Den känslan vill ni inte uppleva vänner.

5. Vad spenderade du mest pengar på?
-Mat.

6. Vad gjorde dig riktigt glad?
-Att Linda och Ryan stod med en "Välkommen tillbaka Sofia"-Skylt när jag landat i Seattle i april. Fick dessutom balonger och så hade de köpt en vegetarisk sallad(!!!). Finaste människorna.

7. Vilka har du umgåtts mest med?
-Min Stockholms pingla Emelie. Mina fina kollegor (cause I always work). Träffade mina Pite-vänner alldeles för sällan tycker jag.

8. Är det något du saknar från 2017 och vill ha 2018?
-Produktivitet?

9. Vad önskar du att du gjorde mindre?
-Mindre ältande på sådant som gav mig ångest och som jag ändå inte kunde göra något åt.

10. Årets favorit TV program?
-Första Dejten, så jäkla gulligt program.

11. Vad vill du säga till dig själv inför 2018?
-Våga älska. Våga hata. Bry dig inte så mycket för det löser sig ändå. Be nice.


Gott nytt år!

Likes

Comments

​Tänkte bara tipsa om att ni kan hitta min kusin Lena i det senaste numret av Lantliv. Ni kan också hitta henne på instagram @lenalidman85 . Hon är så fruktansvärt duktig på det här med inredning min kusin.

Likes

Comments

Allmänt

Idag var det tänkt att det skulle bli julbak hos mig. Istället vaknade jag ca 15 minuter före Sandra skulle komma över. Som tur var hon inte på humör för att att göra knäck, så vi tog bara en kopp kaffe istället och pratade om livet.

Tipstips! Ni finner hennes blogg HÄR!

Likes

Comments

Allmänt

Gissa vem som befinner sig på hemmaplan? "Jåå, he gör jaa!". Eller vad är hemma egentligen? Förklarade för en vän att jag "åker hem på tisdag och kommer hem igen den 31:a" - Vad är hem? Stockholm eller Pite(å)? Pite(å), den lilla trygga staden i norr där jag växt upp. Eller Stockholm, Sveriges huvudstad där jag nu varit bosatt i 15månader?
- Om det skulle gå att se mig just nu sitter jag och har en liten inre kris över att inte riktigt kunna bestämma mig vad jag anser är hemma. För hemma är ju här, i Pite(å), men hemma är ju också där, i Stockholm.


Herregud. Var inte beredd på att hamna i denna identitetskris?! StockholmPite(å)-Pite(å)Stockholm.


HURSOMHELST.

Kommer spendera hela 9 dagar i denna lilla stad. Kallt kommer det vara, och mörkt. Men några av mina bästa och äldsta vänner befinner sig här så ska bli så roligt att få spendera tid med dem!(!!!!) Tillsvidare slänger jag in en bild från sist jag befann mig på hemmapl-befann mig i Pite(å).

Likes

Comments

Allmänt

A small shout out to all my english followers! That also, probably do not understad anything (or very little) of what I am writing. I just wanted to let you guys know that if you look to the menu one your left, below "Arkiv/Archive" you can find "Google Translate. So you can translate my post! Is that not great Marielle, Rees and Ryan?

(Obs! This post is not in collaboration with Icelandair, but one could wish...)

Likes

Comments