I April 2005 gick min dröm i uppfyllelse. Jag fick min alldeles egna första hund. Jag kommer aldrig glömma när mamma och jag hämtade henne hos uppfödaren, Vi gick in i köket för att skriva på alla papper och när det var gjort så la uppfödaren Lana i min famn och sa "Här har du din hund, grattis" Den känslan kommer jag aldrig att glömma. Att veta att den svarta lilla bollen är min, bara min <3

Lana är en schnauzer tik som är född 2005-03-03. Så idag är hon 10 år, Tänk att tiden kan gått så fort. Det är de bästa 10 år i mitt liv. Kommer alltid att älska henne även hon hon ibland kan driva matte till vansinne :P Ända sen hon var valp har hon varit oroligt envis "envis som en schnauzer" brukar man säga. Och det stämmer. När Lana har bestämt sig för nått så kan det tag ett bra tag att övertala henne. Hon kollar bara på en med sina stora bruna ögon och viftar på svansen. 
Som valp hade Lana otroligt mycket energi. Kände ibland som hon aldrig blev trött. Hon lugnade ner sig när hon var sex år ungefär och då började jag ha henne lös. I början så tyckte hon det var roligare att springa iväg och skrämma matte lite. Men hon kom alltid tillbaka när hon tyckte att hon upptäckt färdigt. Idag så lyssnar hon på mig jättebra, brukar bara koppla henne vid hundmöten. Händer ju att hon springer efter harar, men hon kommer tillbaka efter 15-30 sek. 

Vi är ett gäng hussar och mattar som brukar träffas nästan varje morgon med våra hundar och låter dem springa runt och leka med varann. Efter det så går vi en lite runda tillsammans.

Ställ gärna frågor om det är nått du vill veta som Lana som jag inte skrivit :) 
Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Lidija och jag är en levnadsglad tjej på 24 år. Jag är adopterad från Ryssland men kom till Sverige när jag var två åt tillsammans med mina två äldre syskon. 

I gymnasiet pluggade jag omvårdnads programmet och är nu utbildad undersköterska. Jag jobbar just nu som personlig assistent och trivs verkligen jättebra :) 

Djur har alltid varit en stor del av mitt liv. Min högsta dröm när jag var liten var att få en hund. Men eftersom familjens livssituation såg ut som den gjorde så kunde vi inte skaffa hund. Men de stoppade inte mig. Jag började gå ut med folks hundar runt om i området och som mest tror jag att jag hade 10-15 hundar som jag gick ut med. Dock inte samtidigt :P
I februari 2003 så fick familjen äntligen sin första hund. En Tibbe kille som var det snällaste på denna jord. Han blev tyvärr bara 8 år då en av hans njure slutade fungera. 2005 fick jag min första egna hund. Kommer skriva mer om henne i et​t egen inlägg :) 
När jag var sju år började jag att rida, och nu 18 år senare rider jag fortfarande. Idag rider jag på en ridskola som heter Högvretens Ryttare och rider även två fd travare som är helt fantastiska. Kommer även skriva mer om dem i en separat inlägg. 


 

Likes

Comments