Nämen! Är du här?

Välkommen till mitt lilla kryp in.

Här skrivs inget särskilt märkvärdigt, det är hela poängen

Vardag i Gysinge

Jag är antagligen en av norra Europas mest morgontrötta människor. Den insikten fick jag när jag gick upp 6:30 igår för att skjutsa Martins lillebror till skolan. Pelle insisterade på att köra honom, men vi bestämde att han förtjänar sovmorgon. Det var ju ändå hans födelsedag dagen till ära.

En powernap, ett gruppmöte med min nya arbetsgrupp för den här kursen och 3 h föreläsning senare va klockan redan 16 och det va mörkt ute igen.. suck. Resterande av dagen spenderades på att inte lyfta ett finger. Drack te och lyssnade på när Pelle och Alex spelade cello och trumpet, satans mysigt va det. På kvällen såg jag och Martin på Queens Gambit, den ligger typ 1a på Netflix just nu och än så länge tycker jag verkligen att det är en välförtjänt placering!

Imorse kände jag verkligen inte för att någonsin gå upp ur sängen någonsin igen. Försov mig till min föreläsning som skulle börjat vid 9 och kände att hela världen gick under (mycket rationellt tänkt ja) Martin fick mig att äta frukost vid 12:30 och efter det kändes livet lite bättre. Har sedan dess ätit saffransbulle, kollat igenom materialet till föreläsningen jag missade och börjat göra flash cards medan Pelle har undervisat elever på cello över zoom i bakgrunden. Helt otroligt hur duktiga 8 åringar kan vara.. Kanske ska jag försöka börja spela lite piano igen. Är totalt talanglös just nu men kan typ fortfarande "imponera" på folk när jag spelar River flows in you som sitter i muskelminnet från 2013 när jag faktiskt va någorlunda bra på något.

Anywho, nu får det va nog med rast.. Har ett seminarium imorgon som bygger på att vi ska analysera en fallbeskrivning av en person ur ett psykodynamiskt perspektiv. Fallbeskrivningen baserad på en första intervju vid en psykologkontakt från en riktig (anonym) person, så det är otroligt intressant! MEN mycket att läsa, so I better get to it


Hitta en mysigare föreläsningskompis

Gillar

Kommentarer