Nämen! Är du här?

Välkommen till mitt lilla kryp in.

Här skrivs inget särskilt märkvärdigt, det är hela poängen

Andra advent & lantluft

Mjukisbyxor, skönlitterär litteratur, vedkamin, clementiner, en något överviktig katt i famnen och saffransbullar i ugnen.

Precis vad jag behövde, som en liten undanflykt från den något gråa vardagen i Göteborg. Man får väl försöka se det ljusa i det mörka (hur klyschigt det än låter). Att jag måste plugga på distans och att Martin inte får mycket resturangjobb nu medför ju faktiskt att vi kan vara här, mitt ute i ingenmansland med Martins familj och bara njuta av närvaron.
I fredags kom vi hit, jag och Martin. Hem till Martins pappa Pelle och hans måttligt överviktiga men otroligt mysiga katt Lasse. Martins lillebror är också här.
Vi har gått på promenad, spelat sällskapsspel, lagat mat, bakat bullar och klätt granen (som vi hypotetiskt sett möjligtvis kan ha hittat bredvid granngårdens skjul. Liiite gles men charm har den allt!

Just nu sitter jag och kollar på gårdagens avsnitt av så mycket bättre medan Martin och lillebrorsan spelar valorant i rummet bredvid(inte sen blekaste aning varken hur det spelet stavas eller går till men kul verkar de ha).
Tanken slog mig i vilket fall precis nu att det hade varit kul att kunna titta tillbaka på det här, att få det nerskrivet någonstans. Men en dagbok lär jag tappa bort eller glömma bort inom en vecka, så varför inte en blogg? Inte nämt det för någon dock så hittar du hit, välkommen till mitt lilla kryp in!

Gillar

Kommentarer