Header

Startade idag en utmaning om att gå 10 mil på en månad :) idag har jag redan bockat av 1 mil. Barnen har varit griniga och det enda som hjälpt har varit frisk luft och en vaggande barnvagnspromenad.

Nu ska jag lägga mig i ett välförtjänt VARMT bad. Ha en trevlig fredag alla som läser!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan gick det absolut inte bra. Dotter fyllde år och det blev massor av tårta och annat onyttigt. Men denna vecka har jag lyckats gå ner 1,8kg! Nuvarande vikten ligger på 94,7kg.

Lite bilder från veckan som gått :)

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags att kliva upp på min fiende - vågen. Är jätte nöjd med siffrorna som visades 94,6kg vilket betyder att jag gått ner 1,8kg sen förra fredagen. Min högsta vikt är 108kg och det vägde jag bara några timmar innan Felix föddes, vilket betyder att jag gått ner 13,4kg sen 15 december.
Jag fortsätter kämpa, mitt mål är att väga 65kg!

Under resans gång har jag satt upp delmål, där jag även kommer att unna mig någonting kul när jag når målen. Dessa mål är uträknade från vikten jag "omstartade" på i fredags (96,4).

Bild nr 2 är dagens lunch som min kära mamma bjöd på - libapizza med tonfisk. MUMS!! :)

Likes

Comments

Idag tog jag en omväg hem efter att jag lämnat Liah. Felix sov så gott så då passade jag på att utforska lite mer av Surahammar. Efter promenaden har jag hållt igång med städning av huset så Felix har vackert fått titta på medan jag sprungit fram och tillbaka.

Denna vecka har vi matlåda från citygross så lunchen fick bli gårdagens mat och middagen Koljafilé med äggsås.
Imorgon är det dags att väga mig, jag hoppas verkligen att promenaderna samt bra mat har gett resultat!

Likes

Comments

När solen lyser så fint kunde jag inte låta bli att ta en liten extra sväng med vagnen och barnen! Så himla härligt!

Gick till en lekpark lite längre bort så Liah fick gunga.

Idag har jag gått 8,74km :)

Och när jag ändå håller på att skriva så tänkte jag bara visa upp mitt absolut bästa vagnköp - en Carena Gotland. En helt underbar vagn att köra och båda barnen trivs med gott om plats!

Likes

Comments

Efter morgonens promenad gjorde jag en otroligt god och mättande lunch - kebab pizza gjort på libabröd.

Är så nöjd med promenaderna jag tagit nu i tre dagar. Totalt har varje promenad tagit 1,5 timme. Känner i kroppen att jag orkar mer för varje dag. Heja mig!

Likes

Comments

Idag "lyste" solen med sin frånvaro och jag velade fram och tillbaka om jag skulle ta bilen till förskolan med barnen. Till slut bestämde jag mig för att gå ändå, så länge det inte regnar så går jag!
Felix slockna så fort jag stoppade ner honom i vagnen sen sov han hela promenaden, Liah kacklade på som vanligt. Det är så himla kul nu när hon pratar så att man förstår.

På fredagar har jag vägdag, men som den nyfikna tjej jag är så vägde jag mig redan i morse. -1,5kg sen i fredags förra veckan!! Jag kommer såklart väga mig på fredag igen, förhoppningsvis ett ännu större minus tills dess.

Jag är jätte stolt över mig själv, hoppas bara att motivationen inte sviker mig nu.

Likes

Comments

Just nu är mitt stora projekt att renovera Liahs rum. Innan jag började var väggen full med fula hål och pluggar. Lite spackel och målarfärg så ser rummet mycket fräschare ut.
Det blev verkligen ett lyft att måla vitt istället för den tråkiga grå färgen som var innan. Nu är det bara tapetsering kvar och såklart möblera. Återkommer när rummet är helt färdigt!

Är så nöjd hittills!

Likes

Comments

Jag gjorde det! Jag gick hela vägen till dagis, lämnade Liah och sen gick hela vägen hem igen. Totalt blev sträckan 6,3 km.
Nu flödar endorfinerna i kroppen och jag sitter och njuter i solen på altanen! Felix sover gott i vagnen.

Om vädret fortsätter vara såhär vackert resten av veckan så kan jag lova att det blir fler promenader.

Likes

Comments