Som ni märkt så sluta jag blogga bara efter 3 dagar. Men jag har verkligen inte haft orken. Dock vill jag tacka er som gjorde att jag hamnade på ´top 1 i Uppsala! Det uppskatas verkligen!

 

Jag har intjänat 300 kr tror jag.. Men de skiter jag i. För har inte den här blogglusten. Men jag lovar att komma tillbaka när jag orkar! Men jág finns på

 

instagram : Leylabakar ( leylaismail blev hackad )

Facebook : Leyla Ismail

 

men ta hand om er fina ni! så hörs vi! Puss

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Riktigt söt lärare

  • Livet

Likes

Comments

Idag så är de en sådanhär dag jag bara behöver min bästis, alltså de helt sjukt att ha en sådan bra vän som honom . I hela mitt liv har jag känt honom. Där varken bråk, svek har dragits in. Den här killen är den jag litar på till 100 % , fan vad jag älskar honom. Världens finaste kille <3>

Likes

Comments

Eftersom jag går på en bonde skola så behöver man inte klä upp sig. Så tog på mig min mjukisdress. För jag är så jävla trött och orkar fan inte gå runt fin klädd. Vem fan fixar sig för bönder ? Haha orkar inte. Men de va allt för mig . Hörs sen!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni. Har idrott just nu ( teori) fett trist men men, sen är de bara en chill dag. Ska planera lite inför helgen osv. Vet inte om jag ska in till Uppsala imorgon eller på söndag. Det är sådant som märks. Men de va allt. Skriver sen! Puss

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppgradering! Men har verkligen haft fullt upp, först skola sen träning och plugg sen handlat. Har umgåtts med min fina vän andrina en del också. Köpte 2 filmer som vi nu ska kolla på. Så har lite broris. Är jätte trött med, blir nog att dejta sängen tidigt ikväll!! Lägger in ett inlägg senare. Här får ni fyra bilder ( på mig och andrina när vi träna, på filmer jag köpte idag, och sen på min sköna outfit som jag bar mig av med till skolan. Dock bytte jag till jeans sen men men. Det var allt för mig. Puss finisar!

Likes

Comments

Alltså den här låten dödar, med min älskling , chris Brown och Sean Kingston, så jävla bra! En jävla sommar plåga kommer de bli! Redan 11 miljoner som lyssnat på bara den videon och den kom ut 29 april. Lyssna godingar !

Beat it - Sean Kingston Ft. Chris Brown och Wiz Khalifa


Likes

Comments

TJENA. Här är en sak många har olika åsikter om. Vissa rycker att det är ok att visa sin kropp osv på bloggen. Jag tycker ingenting om den grejen. Jag tycker att det är upp till var och en o bestämma vad man lägger upp. Som om man bloggar på SC, de är väl deras val. Men dock kommer den stämpeln alltid vara kvar. Jag tycker att man skall få göra de man vill.. Och väljer man att lägga upp naken bilder så får man väl de! Man bestämmer ju över sin egna kropp!

Men glöm aldrig att den stämpeln kommer vara kvar hela livet, ifall man sen ångrar sig menar jag.


Likes

Comments

Det här är så jävla irriterande. När folk kallar än för horunge , horunge = att ens mamma är en hora. Allt jag gjorde var att be henne sluta skriva till min bästa vän. Och kränka honom
Och kalla honom för pundare osv. Och vadå dra tillbaka till ditt hemland ? Alltså seriöst omogna människor de finns. Skott i huvudet typ !

Likes

Comments

Godmorgon godingar, har just nu NO fysik, som suger, aja sen har jag slöjd, svenska och engelska. Efter skolan skall jag stor städa .. Blä. Sen ska jag iväg och träffa en. Men det var la allt för mig.

Just det igår målade jag och två vänner bänkarna på tomten. Haha känner mig duktig. Men hör av mig sen . Puss

Likes

Comments