VECKANS SCHEMA

Så vad hittar man på en vecka som denna, här är den ganska fullspäckad men sen gillar vi ju att ha en del planerat och vissa veckor bara rusar iväg just för att det är fullt upp. Är bjuden på ett event jag inte kan gå i veckan, surt men så är verkligheten och nästa vecks är det ju höstlov och jag har tänkt ta 2 dagar ledigt så det gör absolut inget att denna veckan är så full.

Måndag

Åka till Synsam och laga Lex glasögon som gick sönder i helgen är ett måste. Sen efter barnen somnat skall jag fota 2 nya samarbeten och skriva klart 2 andra betalda. Tycker det är så kul att det är mycket samarbeten just nu. Tipsa gärna om ni vet några bra partners.

Tisdag

Inte mycket planerat alls egentligen så jag skall försöka röja i barnens rum och lekrum, en del saker skall lämnas till Kian en del skall säljas och jag skall försöka lägga upp en del i morgon med. Sen skalm jaghämta ut ytterligare ett samarbete.

Onsdag

Tänkte besöka utförsäljningen hos favoriten @idigdenim här i Göteborg, så värt ett besök, hoppas jag hittar något kul. Sen tror jag vi tar en promenad på eftermiddagen till skogen eller en lekplats.

Torsdag

Morgonen börjar med ett besök hos ögonläkaren för Lex, rutinkontroll men viktigt då de undersöker både tryck och synen. Nya glasögon sedan sist så det skall bli intressant att höra hur det går. Vill ni att jag tipsar igen om gratis glasögon?

Fredag

Ja bästa dagen på veckan helt klart, en hel helg framför oss och det känns härligt. Eftersom jag slutar tidigt så kan vi hitta på något vilket klart känns extra lyxigt.

Lördag

Simskola som vanligt, någon som längtar till varje lördag, både för att han får simma och lära sig nya saker men jag tror även att han älskar egentiden vi två. Efter det hoppas jag vi kan åka till Ikea och köpa Lex nya säng och passa på att äta middag

Söndag

Fotografering med familjen, det enda jag önskar mig egentligen är familjefoton. Dessutom tänker jag mig dem som julkort för åtet, så skönt att kunna checka av det på samma gång. På eftermiddagen skall mannen nog på bio med polarna och jag och killarna skall planera in något kul, kanske Slottskogen eller bushuset.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Du kommer ha en bra och rolig vecka ser jag 😊. Kul att du ha lite samarbeten 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Mina ,
Synd att du missar eventet men hoppas det kommer fler. Familjefotografering låter väldigt härligt. Hoppas ni får fint väder ❤
minasvarld.nu
Så kul med samarbeten 😊 Åh familjefoton är så roliga. Vill göra såna julkort nästa år när bebisen kommit 😊
evahle.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken härlig vecka du har framför dig väldigt mycket du ska göra men ändå roliga saker😊
nouw.com/amandizan
Jessica
,
Åh så kul med fotograferingen på söndag, den hade ja också sett framräemot så kul att skapa minnen med foton ❤️
Amanda ,
Så roligt med fotografera ser ut som att du får en bra vacka 😊💓
amndiz.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Nu hade du fullt upp ja, men skönt det ibland håller jag med om. Tiden går fortare liksom. Hoppas du får röjt lite idag då. Härlig helg ni har framför er, hoppas fotograferingen går bra och att vi får se resultetet?
nouw.com/shinelikeapearl
Jenny,
Låter som det blir en bra och efektiv vecka för dig!
Så kul med fotografering av familjen!
Det borde vi oxå boka in snart... har inte bilder med hela familjen sen vår yngsta son kom.

Kram kram
jenzel.se
Låter som en intensiv vecka onekligen. Vi får också l8v nästa vecka men jobbar 2 av dagarna, tredje plockas ur eftersom jag är deltidare. Spännande där med fotograferingen. Har varit i Slottsskogen som liten men minns det inte 😊, men reagerade på det i texten. Mina kusiner bor/bodde i Göteborg så var där en del som barn innan pappa dog.
www.saramadeleine.se
evelinarou
evelinarou,
Åh, det låter som en bra vecka 😃 <3
nouw.com/evelinarou
IP: 2a01:4f9:4a:2769::2