VABB VABB VABB

Vi fortsätter denna veckan med ännu mera vabb, den här killen är numera feberfri och nästan frisk, lite hosta kvar men det är allt. Igår var det istället storebrors tur att bli sjuk, nästan 40 graders feber hela dagen, vilken tur att han ändå var hemma med oss och inte insisterade på att vara på förskolan, är jag hemma med Logan så får ju Lex vara hemma och denna gången var det tur. Igår tog jag och Ligan en kort tur med Lex då han sov och jag var nara tvungen att testa Lex gamla jacka från @idigdenim på Logan. Lite stor kan man väl bara kort konstatera tänker jag, men den är ju så fin och ser ut som ny ännu.

Just nu börjar jag bli lite stressad över alla saker jag inte hinner med dock, inte minst jobbet men det löser sig, men även att hinna få upp nissedörren och lösa resten av paketen till kalendern som jag såklart är sen med. Ja och så andventes ljust med förstås. Har ni mycket ni vill fixa inför jul och är ni klara?

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Så söta bilder! Jobbigt för de små när de är dåliga men lika bra att få båda avklarade så får vi hoppas att de håller sig friska sen 😊
nouw.com/sannaevelyne
Elin,
Såå söt i den stora jackan & mössan! Får hoppas att dom håller sig friska sen vid jul även om det är ett tag kvar. Tycker det är jättesvårt med julklappar till folk. Vet ingenting. Blev stressad nu när jag tänker på det. Haha.
soclosedecember.nu/
Jennysvardag
,
Vad trist att båda har fått så hög feber. Hoppas att det inte blir så långvarigt för er. Jag har inte börjat med något som hör julen till. Jag har tänkt att sätta upp nissedörren på lördag kväll när Loui sover 🙈 och även julpynta på lördag 😊
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Så himla fina bilder 😍 tråkigt med sjuklingars hoppa det blir bättre snart!
kanske skönt med sjukan nu och inte sen vid jul😍 hoppas ni får en fin kväll ❤️
nouw.com/paulinarodhe
Det ör verkligen inte kul när ens barn blir så där dålig 😟. Speciellt inte i såna här tider när det ofta är mycket man måste göra också. Sen så himla roligt med Nissedörr måste jag säga 😃.
www.saramadeleine.se