UPPDATERING I BADRUMSRENOVERINGEN

Vi gav oss för ett par veckorsedan in på renovering här hemma och denna gången har det varit vår lilla toalett/badrum som fått sig en totalrenoveringen. Vi har inte gjort något i detta utrymme sen vi flyttade in och det var verkligen på tiden att göra. Så vi gick all in och rev ut precis ALLT och har satsat på att få det riktigt ordentligt fint, ja så nu är det nästan kö in på denna här hemma.

Vi har lagt in värmeslingor i golvet, helkaklat golv och väggar, det blev sååå snyggt, och satt in nytt tak och spotlights i taket. Dessutom är all inredning utbytt här, ny toalett och alla detaljer är nya.

Den högra bilden uppe till högervisar hur det såg ut innan, då var iof inredningen utdragen men det går undan i bland och ja det var inte sirener fotovänligt innan om man säger så. Vi började lägga golvet och sen samma grå på väggen bakom toaletten, det blev verkligen så bra att bryta av det vita med detta.

En liten hjälpreda som alltid vill vara med när vi grejar, tror ni han kommer bli snickare eller målare i framtiden kanske 😂

Resultatet är så grymt bra, mannen har gjort det mesta men jag har allt hjälpt till också och el och vatten har vi självklart fått annan hjälp med. Känns så kul att ha ett så fräscht badrum. Det enda som nu saknas är en spegel på väggen, den är beställd och påväg och borde komma vilken dag som helst och då lovar jag att visa er hur total looken blev.

Beslagen på lådorna och handukshållare kommer från beslag online (inget samarbete) men kan jag varmt rekomendera, så snygga och fanns oändligt mycket att välja bland.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer