THE RUNAWAY SHOW MED DANNY SAUCEDO

I onsdags var jag inbjuden till ett grymt event här i Göteborg tillsammans med ett gäng andra härliga influensers. Det var @Eventolution som stod för inbjudan och det var ett event för Danny Saucedos grymma show, ”the run away show” som tar plats här i Göteborg här och nu inne på svenska mässan på The Theater. Måste bara säga, vilken show, en grym entertainer ut i finger spetsarna är just vad han är.

Att vi dessutom fick de absolut bästa platserna, vi satt praktiskt taget på scen, eller ja precis bredvid, och kunde se hela showen så himla bra så bättre blir det inte. Vi började med bubbel, snacks och mingel, det hör ju lite till när man träffas så här tillsammans ett gäng influencers och det var så trevligt att träffa alla. Nu har jag ju varit på en hel del event så jag känner mig ganska välbekant med alla ansikten, kul med en blandning av både riktigt stora influencers konton och lite mindre också, men fantastiska tjejer allihopa. Jag landar väl nånstans mitt emellan och det känns helt okej, dessutom inspireras jag av dessa härliga tjejer som bjuder på sig och sina erfarenhet också. Jag var där som fotograf i första hand, och måste säga att trots att det var en utmaning, tänk er en väldigt mörk lokal utan några ljuskällor i princip, då är det lättare sagt än gjort. Men resultatet blev trots det bättre än väntat och i förmiddags leverade jag bilderna. Skall bli så kul att se dem hos andra och redan nu ligger det uppe några hos @Eventolution som jag tycker ni skall kika in på direkt.

Är ni nyfikna på goodiebagen föresten? Förutom biljetterna och bubbel så fick vi ju hem grymt bra goodiebag. Vill ni jag skall visa?

Vilken show, helt fantastisk och mäktig, att han är en showartist ut i fingerspetsarna vet jag ju och jag lyssnar gärna på honom framförallt på svenska och dessa show med nästa musik urvalet och dessutom med grymma klädkreationer på både honom och dansarna gjorde det till en makalös show, tycker absolut ni skall se den.
Denna bilden fick bli ”cover” på bilderna jag lämnade, så klockren tycker jag.
Magiskt magiskt magiskt, det är helt klart bästa showen jag varit på.
En del av det härliga gänget som var på plats, från vänster @ninamalmström @jossemoberg @antonudfalf @theodoralarsson @goteborgsmamman @carolinecyren @barnrumsinspo @elinblomberg
Tack Eventolution för inbjudan, så glad att vi var på plats och fick vara med på denna upplevelse.

With love T?ess

Gillar