STORT UTBUD AV LEGO HOS STOROCHLITEN

Annonslänkar från Storochliten

I förra veckan fick vi hem ett spännande paket, barnen älskar när vi hämtat ut paket på posten och det känns lyxigt att överraska dem med lite roliga saker ibland, lite som födelsedag eller julafton, men lite mer utspritt när man i te får massa annat, så perfekt. Denna gången har vi fått hem @lego till barnen från @Storochliten , perfekt kreativ sysselsättning i alla åldrar. Jag gillar när det är hållbara leksaker, där man kan sitta med barnen och leka.

Eftersom Toy story släppt sin film nyligen fick Logan såklart Toy story tåget som blivit så poppis redan och Lex fick Lego city som var så kul att bygga ihop, Husbil fick det bli till honom.

Båda killarna älskar att bygga och skapa, för Lex är det bra övning att följa instruktioner och kunna bygga själv men även kunna bygga helt fritt. Förra veckan blev det en del vabb och dessutom halvtråkig väder och storm, då är Lego perfekt sysselsättning.

#storochliten #stor&liten #sommarlek #lexochlogantipsar #aktivabarn #leksaker #lego #legobuilder #legobuild #legoplay #toystory4 #legocity

With love T​ess

Gillar

Kommentarer

Michaela
Michaela ,
Men åh vilken grej att få hem lego och annat att testa. Måste va hur kul som helst nordengrim.nu
jennifermarie
jennifermarie,
Kul med Lego 😃 Casper fick hem en lastbil i ett samarbete idag 😃 Kul när vi kan gynna barnen med samarbeten vi gör 😃 nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229