SNEAK PEAK & PLANERNA FÖR I MORGON

Godkväll fina läsare.

Helgen närmar sig med stormsteg vilket känns så bra, välbehövligt och efterlängtat och jag har parkerat mig i soffan för kvällen med en kopp te och två smörgåsar framför Wahlgrens värld, tycker de är så roliga att kika på. En liten bebis som sover på min arm och storebror sover gott i sin säng.

Imorgon bär det av tidigt på morgonen, bilen skall in på service och vi tänkte passa på att besöka mitt arbete när vi ändå är i närheten. Hur jag och killarna skall hinna iväg innan halv åtta har jag ingen aning, men det löser vi i morgon.

Måste ju visa er en liten sneakpeak på bilderna från CHARLOTTESATELJE jättefina och vi är så glada att hon tog sig tid, skall bli kul att se resten med. Och det är så kul att få lite bilder på oss och mer kommer det bli, har två härliga fotograferingar nästa vecka, måste börja förbereda redan i helgen.

With love T?ess

  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

jessicamalin
jessicamalin,
Vilka fina och kärleksfulla bilder! 😍 Har du testat Twistshakes produkter till kidsen? Om inte, do it! Kika in på min blogg för ärliga recensioner och en härlig rabattkod ⭐️ Trevlig helg! 💕nouw.com/jessicamalin
Lexochlogan
Lexochlogan,
tack fina. ja det har jag nouw.com/lexochlogan
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Wow vilka underbara bilder, så mycket kärlek ❤️nouw.com/vägentillfriheten
Lexochlogan
Lexochlogan,
tack snälla ❤️nouw.com/lexochlogan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229