SITTDELEN PÅ VAGNEN

Logan har trivts så bra i vagnen hela tiden och liggdelen har funkat riktigt bra, speciellt nu i värmen men nu tyckte vi allt att det var dags att byta till sittdelen på vagnen istället då vi har en nyfiken kille.. Tillskillnad på storebror som vi tvingades byta redan när han var 4 månader så är ju Logan hela 6 månader, vilket jag tycker är en bra ålder för byte, men sen är det helt klart inviduellt från barn till barn. Jag trodde att det skulle vara krångligare att byta men det gick på bara några minuter, och jag gillar att man kan ha sittdelen både framvänd och bakvänd.

Vi bytte redan i mitten på veckan och han har varit så nöjd i sittdflen och somnar i princip varje gång vi går ut, gissar att det är alla nya intryck nu när han kan se sig om. Han känns fortfarande lite liten i sittdelen dock, eller vad tycker ni?

Jag har i alla fall beställt en Bugaboo-dyna extra till, både för att skydda vagnen, men även för att han skall sitta lite bättre, och beställde även en flaskhållare, det jag saknar mest med att inte ha liggdelen är att ha praktisk förvaring. Däremot får det ju plats bra mycket mer under nu. Sen har vi ju ståbrädan på, den har varit guldreserv för små trötta ben, och jag har äntligen fått till snitsen att ta på och sv den smidigt.

#bugaboo #bugaboobuffalo #barnvagn #barnvagnsinspo

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Han är så himla söt! 😍🌸
nouw.com/denevigaresenären