ROLIG RÖDA RACERS

I samarbete med Storochliten.se

Sommar, sommar och sol och massa underbar kvalitets tid tillsammans. En vecka semester har gått men än väntar många underbara lediga dagar, sena ljumna sommar kvällar och massa kvalitetstid med familjen.

Vi fick ju hem 2 radiostyrda bilar från @Storochliten 🏎🚨🚗🚨🚙🚨förra veckan och de använda flitigt här, vi laddar batterier när barnen sover och de kör och kör hur mycket som helst. Alla barnen älskar att köra radiostyrt så det var riktigt kul att köra med dem när vi var hos morbror i veckan, Lex hittade perfekta platser att köra på, kullerstenar, kanter och trappor, skrattet som barnen ger ifrån sig är ren och skär lycka.

@Storochliten har ett riktigt stort utbud av #radiostyrdabilar för barn i alla åldrar. Från Brio play hos Storochliten är brio bilen som är från 2 år, men Logan hade inga problem att köra med den (1,5 år gammal) och kiknade av skratt så fort den rörde på sig Lätt styrd, rolig och en perfekt present till de mindre även om de större tyckte den var lika kul med, Lex körde gärna båda.

Den större bilen hittar ni HÄR hos Storochliten och den var minst lika poppis här hemma, en bil som tar sig fram överallt, kan klättra upp på väggar/föremål och vända, och fungerar lika bra när bilen landar upp och ner. Den klarar dessutom köra i vatten.

#storochliten #stor&liten #sommarlek #lexochlogantipsar #aktivabarn #leksaker #aktivlek #utelek #radiostyrd #radiostyrdbil #brio #brioplay

With love T​ess

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Va härligt med lite semester och kul att barnen fått lite radiostyrda bilar 😊 michellefrandell.blogg.se
saraabrahamsson
saraabrahamsson,
Dessa hade jag läst om innan så är kul att se ett samarbete så man får veta lite mer 😊 Så otroligt härliga bilder!nouw.com/saraabrahamsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229