RAINBOWKALAS 🌈

IgÄr var det kalas för bÀsta Bella, vÄra vÀnners tjej som fyllde 6 Är i veckan, sÄ kul att det Àr en knapp mÄnad mellan henne och Lex. Det blev kalas med #rainbow tema vilket var vÀldigt fint. Hela denna helgen blir det kalas, och vi behövde byta miljö lite sÄ det passade oss perfekt, och barnen Àlskar ju att leka tillsammans.

Lex och Bella trÀffades första gÄngen pÄ BVC nÀr vi gick pÄ babymassage och pÄ den vÀgen Àr det, rÀtt kul ÀndÄ. De började pÄ förskolan tillsammans och har lekt i flera Är tillsammans och har sÄ himla kul. Att vi sen fick de smÄ grabbarna ocksÄ nÀstan samtidigt var ocksÄ kul eftersom det aldrig var planerat, men vi har sÄ kul tillsammans allihopa.

Bea hade gjort en jĂ€tttefin tĂ„rta dekorerad med rainbow godis och cakepops, Lex Ă€lskade de pastellfĂ€rgade tefaten och det fanns Ă€ven kex och choklad bollar, nĂ„got för alla alltsĂ„. Dekorationer i pastell var pricken över i:t 🌈

Hur gott 🍡 dessertbordet pĂ„ kalas Ă€r ju oftast det roligaste ellerhur. Ett i pastell och rainbow blir liksom lite extra mysigt.

Ren lycka, ni vet nÀr en bild sÀger mer Àn 1000 ord. NÄgon sÄg vÀldigt nöjd ut.

AlltsĂ„ dessa tvĂ„, Logan tycker sĂ„ mycket om Bella ♄ Klart det blev glass till de smĂ„, i rainbow muggar med marĂ€nger och rainbow strössel.

SkÄl pÄ er kompisar. Klart man mÄste skÄla i raibowmuggar med sugrör.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Annica
Annica,
Vilket hÀrligt kalas det dÀr sÄg ut att vara. SÄn otrolig lycka som det lyser i ögonen pÄ henne. Det Àr verkligen sÄ hÀrligt att se!
annicama.com
TwinMom.se
TwinMom.se,
Men sĂ„ mysigt med kalas! Och vilket roligt tema 😍 Dessertbordet Ă€r ju allt!
www.twinmom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lexochlogan @lexochlogan

Instagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochlogan