PLANS FOR WEEK 21

Bättre sent än aldrig heter det väl, jag somnade så gott på soffan i söndags när jag skulle lagt upp detta, sommarvärmen tar mer på krafterna än vad man tror, men den gör dagarna lite roligare och längre, vi känner oss så mycket piggare helt klart. Tänk hela denna vecka skall vara solig och din med. Så vad bjuder veckan på? 

Måndag: Igår blev det barnsjukhuset på morgonen och lite viktiga ärenden för att sedan ta det lugnt hela dagen med mormor och morfar.

Tisdag: Eftersom vi inte kan gå på förskolan så blir det utelek och picknick. Hämta paket, köpa lite växter och bara njuta av att vara ute.

Onsdag: BVC för 4 månaders koll på Logan. Förbereda för nästa veckas födelsedagar och lägga lite tid på bloggen.

Torsdag: Bloggfrukost i stan, med föräldraliv, mode och hälsa i fokus. AIMn kommer vara på plats och även Julia Mjörnstedt.

Fredag: Event med Linas matkasse och deras premiär för frukost leveranser, ett event hos Johan och Nyström. Skaldjur och mys på kvällen och lite hemma fix.

Lördag: Mannen skall köra ett bröllop och jag och barnen skall krabbfiska och umgås med barnens morbror som de längtar efter, fika och leka.

Söndag: Morsdag, en dag som självklart skall firas åt alla håll. Vad har ni för morsdagsplaner?

Dessutom skall jag se om jag kan få gjort några av mina punkter på min maj lista som kvarstår, ni kan läsa mer om den HÄR

With love T?ess

  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle,
låter som om du har mkt o göre 😊www.Michellefrandell.blogg.se
Lexochlogan
Lexochlogan,
ja en del, men mycket vila mednouw.com/lexochlogan
vetduvad
vetduvad,
Vad skoj med bloggfrukost och event!nouw.com/vetduvad
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229