PEPPARKAKSBAK

Tidigare i veckan när vi ändå var hemma och vabbade så passade vi på att baka lite pepparkakor killarna och jag. Vi hade tänkt att göra det på helgen men då låg ju Logan i hög feber och tiden fanns inte där. Så det passade bra att sysselsätta barnen med mitt i vabbandet, Logan tyckte det var kul i säkert 10 minuter, sen gav han upp, åt deg, lite färdiga pepparkakor och sprang runt i sitt för övrigt urgulliga förkläde. Lex däremot hade mer tålamod och satt länge och kavlade, tryckte ut figurer, hjälpte lillebror när han kom tillbaka till köket i omgångar och ville kavla vidare. Mycket syskonkärlek, man kan ju faktiskt tro att de skulle slåss om både deg, mjöl och formar men icke. När Nova kom hem hjälptes vi åt att bygga ihop småhus, lovar visa er resultatet snart.

Vi skall baka mer i helgen med tjejerna, jag köpte extra deg och garnering, kul om alla barnen får göra något ihop och det blir på söndag, perfekt på första advent och allt.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

ErcaPerka
ErcaPerka,
De är ju godare att äta degen 😊 vilka sötnosar du har❤️
nouw.com/ercaperka
MinGylleneSparv
MinGylleneSparv,
Så söta de är. Ha en fin dag. Kramar Lene
nouw.com/mingyllenesparv
Pärla
,
Härlig aktivitet att ägna sig åt när man ändå vabbar. Fint att de kom så bra överens med ändå. Blir ju lätt bråk tycker jag hehe! Otroligt vackra bilder med som vanligt.
Pärla
,
Härlig aktivitet att ägna sig åt när man ändå vabbar. Fint att de kom så bra överens med ändå. Blir ju lätt bråk tycker jag hehe! Otroligt vackra bilder med som vanligt.
Junitjej,
Så mysigt med pepparkaksbak!! Degen är så himla god!
www.junitjejen.se
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Men så himla mysigt att baka måste också göra det 😍😍😀 underbara bilder!
nouw.com/paulinarodhe
Jessiekaos
Jessiekaos,
men åhh så mysigt med pepparkaksbak, jag förstår logan pepparkaks deg är så ju så otroigt gott 😃 ❤️
nouw.com/jessiekaos
Ullie,
men man får äta liiite eg a? =) ja de är uktiga som försöker brukar ja säga hälften hamnar på golet o så där 😊
weberskold..se
Yela,
Men så mysigt att baka pepparkakor, det är ju verkligen både kul & gott! Brukar ju alltid bli att man äter deg haha, supergott 🤗
yela.se
Amandizan
Amandizan,
Jag gillar inte pepparkakor så mycket men jag tycker att degen är jättegod😂den hade jag med kunnat äta. Ser mysigt ut😊
nouw.com/amandizan