OVERKLIGT OCH EN NYSTART

Det som händer i världen är fruktansvärt, jag vill absolut inte förminska det och det påverkar oss alla på många sätt, även oss som båda fått meddelande om minskad arbetstid och lön, tufft i sig men det kunde varit värre, och just nu försöker vi se möjligheterna i detta, i alla fall för stunden. Det finns så många som har det värre, sjuka eller varslade, och det är hemskt att se hur sårbara vi och vårt samhälle är.

Men vi har bestämt oss att göra det bästa av situationen här och nu, och hoppas på det bästa. Minskad arbetstid innebär mer tid med barnen, kvalitetstid vi nu får utnyttja, och våren är här vilket såklart ger större möjligheter till att göra saker ute och minskad risk att riskera smittas. Eftersom det är bra att vara ute så tänker vi att det kommer vi absolut vara bra mycket, promenader och motion tills vi vågar besöka träningar, och mannen skall lägga altan på framsidan huset och vi skall få ordnat annat hemma med, grillning och trädgårdfix, så blommor och odlingar skall vi dra igång.

För att kompensera jobbet har jag trots läget flera samarbeten pågång, sådat som jag inte hunnit senaste tiden då jobbet varit prio, men som fortfarande är möjliga att göra och få betalt för. De kommer jag nu ta tag i och mitt i detta kaoset har både lusten möjligheten till att hinna med sociala medier kommit, så det blir att passa på helt enkelt. Dessutom kommer en kul sak hända, något som är hemligt ett litet tag till men sååå kul och blir en fin start.

Så ja trots läget så väljer vi just nu att se det ur bästa möjliga situation och ta vara på det vi kan. Håll ut allihopa, det kommer ljusare dagar.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Ullie
Ullie,
ni verkar bo så fint
ja u ett enda virrevarr säger ja man vet varken till elle från
framtien hur den ska bli ... en dag i taget så är det nog
ja skulle oxå gärna önska mej mera samarbete men har bara haft två denna mån tråkigt o ger inte pengar direk
kram fina o ha en härlig sönag hoppas på sol
weberskold.se
Jessica
Jessica ,
Håller med dig man går försöka hålla humöret uppe, och göra det bästa av situationen liksom helt rätt❤️
nouw.com/jessiekaos
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lexochlogan @lexochlogan

Instagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochlogan