OFFLINE MODE 

Det är nog närmare två veckorsedan jag uppdaterade bloggen och det är absolut inte så att det inte händer något men livet rullar på lite för fort och prioriteringarna har varit på annat håll. Men det kan vara både bra och dåligt såklart, just nu har det helt enkelt känts skönt att inte känna sig tvingad till inlägg och bara få fokusera på annat, framtvingade inlägg blir ju sällan bra heller. Ändå kul att se att ni fortsätter kika in, det innebär ju att vi gör något rätt och inspirerar andra, något vi hoppas fortsätta göra och jag tänker att vi skall få ut mer inspirationsinlägg framöver. För er som följer oss på instagram så har även inläggen där varit något glesare men lite mer i alla fall.

Vi är redan inne i mars och snön är borta, även om frosten hänger kvar på morgonen, vackert men kallt. Så taggad på att plantera blommor, åka och köpa de där utemöblerna som jag kikat på ett tag och även måla om fasaden. Men det får nog vänta några veckor till helt enkelt.

Påtal om att inspirera så älskar jag ju barnkläder och att inspirera er med nya härliga nyheter. Killarna gillar att stå framför kameran och att ha nya plagg är ju knappast ett problem. Den som inspirerar oss mest är självklart @inspobyme som bjuder på helt magiskt pojkmode och jag önskar verkligen jag kunde köpa mer plagg men det skulle varken få plats eller vara ekonomiskt, men med fördel när man köper en del plagg och favoritmärken så är andrahands marknaden så bra.

Här är en ny favorit från Kappahls senaste tillskott på marknaden, de gjorde det med Newbie och jag är rätt säker på att Minories kollektionerna kommer vara minst lika populära.

Mina små pose killar, älskar att de tycker det är lika roligt framför kameran som jag tycker det är bakom.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Vilka härliga bilder! Hoppas ni får en fantastisk lördag! 🥰

nouw.com/evelinajosefines
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Ibland behöver man "checka ut" från alla sociala medier och bara vara här och nu <3
nouw.com/jopphejjdihejjda