NYA HANDTAG FRÅN FRONTAPPLY

Betalt samarbete med Frontapply

Ni vet ju att jag älskar inredning och snygga inredningsdetaljer, men det är oftast en djungel att hitta rätt, ellerhur? När vi gjorde vårt kök för några årsedan valde vi beslag på samma ställe som köket, men de är opraktiska och vi är sugna på att byta och har hittat in hos Frontapply där kan man med hjälp av Beslagsväljaren få hjälp att matcha ditt kök, ditt badrum eller möbler med snyggaste beslagen och handtagen, supersmidigt helt enkelt. Du kan enkelt i tjänsten byta färg på produkterna och matcha till tex ditt kök, för att få en bild av hur det kommer se ut i verkligheten, i lugn och ro hemma i soffan.

Frontapply.se är Sveriges nya butik på nätet där du kan hitta olika modeller av handtag, knoppar och andra beslag. Här finns ett brett sortiment och med produkter av hög kvalitet och inte minst till ett bra pris. För kökshandtag finns bl.a. handtag från beslag design som är mycket prisvärda men det finns även många andra populära märken.

Och funktionen är enkel att använda, du väljer färg på din front, vilken typ av beslag (tex handtag, knoppar) och även om du vill använda andra filter och fram får du allt du har att välja på och kan smidigt filtrera om. Dessutom erbjuder hemsidan köpguide för kökbeslag som är väl värd att läsa igenom för både tips och inspiration.

Så är du i renoveringstankar eller bara vill göra en uppfräschning i hemmet så är detta mitt bästa tips.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Åh så fina handtag! De i mässing var ju sjukt snygga! 😍
nouw.com/livetsomemelie
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Gud vilka fina handtag, vilken beslutångest man skulle få om man sökte något och kollade in hos dom för dom verkar ha så mycket fint. 😊
nouw.com/sofialissmyr
nazimasmatochhem
nazimasmatochhem,
Vilka fina handtag! Bra med tips!😍
nouw.com/nazimasmatochhem
jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Vilka fina handtag! & bra tips, är ju så svårt att hitta fina handtag 🌸
nouw.com/jenniferlinneaa
Sagaforsman
Sagaforsman,
Annaasvensson
Annaasvensson,
Johannna
Johannna,
Så fint 😍
nouw.com/johannna
Carolina,
Åh vad fina livar verkligen upp ett kök.ha en fin lördag ❤👌
nouw.com/carolinasvarld2018