NÄSSELUTSLAG OCH KRY.SE

I eftermiddags blossade röda utslag upp över hela kroppen på Logan från ingenstans och de fanns lite överallt på kroppen. Vi var ju på BVC idag och då hade han inget och där vart ju bara kontroll och inte vaccin, så vi blev helt klart oroliga, inte minst eftersom han hade mycket av utslagen i nacken, på halsen och i ansiktet. Och ätit något ovanligt, alltså något han inte ätit innan har han inte heller, men förutom utslagen var han som vanligt.

Så vi bestämde oss för att kontakta Kry.se för rådgivning och hjälp om huruvida vi behövde åka in till akuten eller om det var något annat, eftersom det var i ansiktet. Hade hans andning eller allmän tillstånd varit påverkat hade vi såklart åkt direkt men det var det inte i detta fall, möjligen lite varm men ingen feber.

Har ni använt appen förresten, annars är det ett tips, det är andra gången vi använder det och det är så smidigt, förutom att du ju inte har direkt kontakt med en fysisk läkare som på vårdcentralen så är läkarna som ringer upp riktigt bra, lyhörda och kunniga och inte minst känns det bra att inte behöva besöka vårdcentral eller sjukhus i onödan. Jag upplever ofta akut tiderna på vårdcentralen som stressiga, men efter två samtal med dem är jag förvånansvärt nöjd.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
familjennordberg,
Michelle,
Stackars liten ❤️ Hoppas det blir bättre snart
www.michellefrandell.blogg.se
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Fy då! Hur får man det?
Kry.se använder vi flitigt kan jag säga! Grymt smidigt, och likaväl som att ringa 1177 och köa 💕
nouw.com/teamenerfalk
Mrs.Kjellström,
men stackars liten <3
hoppas att de går över snaratst, så sjukt jobbigt när ens barn inte mår bra :/
nej jag har aldrig använt den men den ska vara riktigt bra har jag hört
www.mrskjellstrom.se
Madelena
Madelena,
Har aldrig använt den appen. Kanske är gammaldags, men vill träffa en läkare fysiskt. Ofta är det ju provtagning mm så lika bra att åka upp.
nouw.com/madelena
nobodyals
nobodyals,
hoppas det försvinner och han blir frisk snabbt
nouw.com/nobodyals