MINUSGRADER OCH SNÖFLINGOR

Helgen har spenderats en hel del inomhus med en rad olika projekt, det är ju något med att starta ett nytt år och börja det med hemma projekt. Inte minst är ju de flesta av oss så mycket mer hemma som tiderna med covid är just nu och är man hemma mer vill man ju också ha mer ordning. Vi fick nya möbler i veckan som monterats upp (skall bli så spännande att visa) och det gjorde att vi behövde flyta om annat viljet vi alltså fixat med i helgen. Jag är supernöjd med resultatet, det är små fix kvar men utöver det är jag supernöjd. Alla rum som vi fick fixat i har fått en ny härligt look.

Men barnen behöver komma ut också, nån timma frisk luft varje dag tycker jag är ett måste, så i gör blev det en promenad för att posts paket och leka på isen. Eftersom det varit rätt kallt med 4-10minus, vi har haft ovanligt kallt, så har isen frusit överallt vilket såklart är superkul. Man har märkt helt hysteriskt efterfrågan på skridskor och många har åkt på isarna här. Vi tog oss till en av våra dammar som är mindre folk vid, vi var ensamma och kunde leka fritt, helt perfekt. Förvisso inga skridskor men barnen hade så kul, lekte, kastade is och byggde koja. Vi hade svårt att få med dem hem igen till och med. Vilken lycka att det kom lite snö och att kylan bet sig kvar, för mig får det gärna vara lite kallt innan våren kommer.

Hur mysigt är det inte när snöflingorna lägger sig i pölen, så där frostigt och vintrigt.

Barnen tyckte det var så mysigt att leka med all is, den enkla ledsen är oftast den roligaste. Tänk vad kul man kan ha det, vilja gildtillfällen man hittar nu när man inte kan åka iväg.

På Thule promenad, perfekt med Thules vagnar för att få med sig både det ena och det andra. Dessa två är mina favoriter so far av Thules vagnar.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer