MINUSGRADER OCH SNÖFLINGOR

Helgen har spenderats en hel del inomhus med en rad olika projekt, det är ju något med att starta ett nytt år och börja det med hemma projekt. Inte minst är ju de flesta av oss så mycket mer hemma som tiderna med covid är just nu och är man hemma mer vill man ju också ha mer ordning. Vi fick nya möbler i veckan som monterats upp (skall bli så spännande att visa) och det gjorde att vi behövde flyta om annat viljet vi alltså fixat med i helgen. Jag är supernöjd med resultatet, det är små fix kvar men utöver det är jag supernöjd. Alla rum som vi fick fixat i har fått en ny härligt look.

Men barnen behöver komma ut också, nån timma frisk luft varje dag tycker jag är ett måste, så i gör blev det en promenad för att posts paket och leka på isen. Eftersom det varit rätt kallt med 4-10minus, vi har haft ovanligt kallt, så har isen frusit överallt vilket såklart är superkul. Man har märkt helt hysteriskt efterfrågan på skridskor och många har åkt på isarna här. Vi tog oss till en av våra dammar som är mindre folk vid, vi var ensamma och kunde leka fritt, helt perfekt. Förvisso inga skridskor men barnen hade så kul, lekte, kastade is och byggde koja. Vi hade svårt att få med dem hem igen till och med. Vilken lycka att det kom lite snö och att kylan bet sig kvar, för mig får det gärna vara lite kallt innan våren kommer.

Hur mysigt är det inte när snöflingorna lägger sig i pölen, så där frostigt och vintrigt.

Barnen tyckte det var så mysigt att leka med all is, den enkla ledsen är oftast den roligaste. Tänk vad kul man kan ha det, vilja gildtillfällen man hittar nu när man inte kan åka iväg.

På Thule promenad, perfekt med Thules vagnar för att få med sig både det ena och det andra. Dessa två är mina favoriter so far av Thules vagnar.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Allt har ju inte varit dåligt med pandemin. Vi är ute betydligt mer,. Tänkte köpt skridskor åt mina barnbarn i julklapp, men blev inte så tyvärr.

nouw.com/madelena
maria,

Önskar att jag fick ut mina barn lite mera men just nu får vi det inte att funka. Antingen har babysen somnat precis innan eller så är det matdags för någon och så tusen andra saker som behöver göras. Och får man väl ut dem så vill de In direkt. Nya tag sedan när de blir större, som tur får de vara ute på dagis

mariasliv.net
ellenbjorsson
ellenbjorsson,
Gud vad härligt
nouw.com/ellenbjorsson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Jag tycker allt som oftast det är roligt att fixa och dona hemma. Nu gör vi inga stora projekt på det sättet men ändå. I helgen gick vi igenom och sorterade upp i grytskåpet. Fanns en del saker där vi inte använder, så varför ta platsen liksom. Såna saker tycker jag är roliga projekt =)

nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,

Så kul att göra om hemma lite. Ska bli skoj att se det sen 😃.


När man har svårt att få med sig barnen hem. Då tycker barnen att det är skitkul där dem är 😊 å det uppskattas av föräldrarna med ♥️. Är man vid en sjö med is. Så behöver man inte ha med sig skridskor. Barnen brukar lösa det själva ändå. Å det gjorde ju dina barn 😊.

Då vet ni det till fler ggr att det var en bra aktivitet & utflykt 😊.

Kram❣️

nouw.com/fighterwomen85
charlottelinden.se,

Åh, vad roligt att fixa och förändra lite hemma. Det kan verkligen göra så otroligt mycket för trivseln. Vi gjorde precis samma sak här hemma i höstas 😊

charlottelinden.se
fibrolivet
fibrolivet,

Roligt att fixa och dona lite hemma men också så roligt att vara ute med barnen när det är fint vinterväder...vem har sagt att man behöver skridskor för att glida rundor på isen? jag tyckte alltid det var roligast att kana rundor utan skridskor.

nouw.com/fibrolivet
Marie,

Ja ibland får man bryta innesysslor och gå ut och det brukar vara skönt, samt så härligt det såg ut hos er. Så fina de är med sina jackor

sweetwordsbymirre.com