MINI & JAG

Söndag och vi har slappat hela morgonen, précis vad vi behöver då det varit en fullspäckad vecka för oss alla tre och på helgen behöver vi få lite kvalitetstid tillsammans, det blir ju så manga timmar ifrånvarandra på veckan. Mini vakna tidigt, eller egentligen inte han vakna kl sex som egentligen ju är sju men vi har ju ställt om klockan vilket vi höll på att missa om det inte varit för att de nämnde det på nyheterna igår

så jag och mannen har tagit honom en stund var och sovit en stund. Mannen är iväg och kör trail, och mini och jag tänkte ta oss ut I det härliga vädret, solen lyser och löven faller, kanske kan vi få några fina host kort idag. En arbetsdag nästa vecka, dvs I morgon, sen tänkte jag ta ett par dagar semester från jobbet och ägna massa tid med barnen på deras hörstlov, alla tre skall vara hemma hela veckan, vi skall bara njuta och såklart hitta på masas kul.

Hittade nya favoriter på Lindex igår, älskar softa stilrena kläder och deras senaste nyheter är ljuvliga, dock fick jag inte tag på allt jag ville ha, hoppas på lite shopping senare I veckan. Här en outfit som mini får köra på idag.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229