MIDDAG PÅ FISKE BOA

Idag skulle varit en alldeles speciell dag egentligen, och vi försökta göra det bästa av den, vi skulle nämligen varit iväg på bröllop i Halmstad då Anders syster Charlotta och hennes Edward skulle ha gift sig just idag, och jag skulle fått föreviga deras stora dag.Men som för många har Covid-19 kommit ivägen, det är trist men vi är glada att kunna spendera den tillsammans ändå och göra det bästa av dagen.

Därför blev det dagen till ära en tur ut i Skärgården här i Göteborg, en tur till vackra Björkö och middag tillsammans på Feske Boa, med skaldjurs tallrik, pannkakor, kaffe och annat gott. Vi tog även en promenad i Hamnen och kollade på båtarna, helt ljuvligt och det var uppehåll hela tiden tills vi satte oss i bilen, bra timeat ändå.

Även om jag älskar sommaren allra mest så är det rätt mysigt med goa varma tröjor, jag menar hur fina är de inte i dessa. Helt ljuvliga, Logans fyndade jag på rea hos @idigdenim och Lex fick jag tips av @inspobyme om att finns på HM (Idigdenim har haft en liknande som jag velat ha men inte funnits i killarnas stl)

Bästa Lotta och Edward, glada att fått spendera dagen med er trots allt, och er dag kommer bli ännu mer magiskt när ni får säga ja 💍

Alltså han, minstingen som förgyller dagarna alldeles extra, lite bus men mest massa kärlek.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer