MAMMALYX

Igår spenderade vi eftermiddagen hos våra vänner på deras altan, det var ju så varmt och skönt hela dagen och kvällen och de har en underbar uteplats att sitta på, längtar så tills vi blir klara här med våran. Eftersom vår dejt på lördagen blev inställd och barnen saknade varandra passade vi på att ses så fort Lex kom hem från sin minisemester. Hon hade dessutom dukat upp med bubbel, saft och goda frukter. 

Logan var supernöjd som fick låna sin nya kompis (deras nyfödda lilla grabbs) babygym, han lång där och jollrade och lekte nästan hela tiden och Lex och deras stora dotter (som Lex går på förskolan med) hade så kul på deras uteplats och gård, lekte med Aqua play, satt i sandlådan, gjorde geggamoja, cyklade och hade bara så himla kul ihop. Vi satt i skuggan och njöt av att bara lyssna på dem när de lekte, och drack alkoholfritt vin. Riktigt gott, jag är inte mycket för alkohol egentligen alla, med att få dricka lite bubbel ibland känns lyxigt, så att det finns alkoholfritt gott är kul.

Vi delar många intressen, inte minst fotograferingen och barnen har så kul ihop så jag ser fram emot många lyxiga kvällar ihop framöver både med barnen och våran män såklart, mennibland är det lite mysigt med ren mammalyx. 

With love T?ess

  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

Orsakulla blev mamma vid 20 numera lärare & doula
Det där ser ju inte helt fel ut direkt 😃. www.saramadeleine
AnetteNesrin
AnetteNesrin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229