LOGAN TVÅ ÅR

Bättre sent än aldrig, men bloggen och portalen har strulat extremt och sen åkte jag på jobbresa till Stockholm men äntligen fick jag upp inlägget och hoppas att vara på banan igen.


Hursomhelst hela två veckorsedan vi firade den här prinsen som fyllde 2 år och han fick ett helt fantastiskt kalas. Vi är så nöjda över resultatet av allt och lyckliga för familj och vänner som kom för att fira vår minsta skatt. Visst önskar vi att alla kan, men annat kommer emellan, men han fick både kalas på sin födelsedag och på helgen.

Kalaset gick i temat #woodland och blev helt magiskt, vi hade en naked cake som bästa @erki skapade som vi dessutom dekorerades med lite söta djur, en caketoppers och blommor och Leya och jag bakade cupcakes och cakepops som både blev goda och fina. Jag gillar verkligen temat och hade bestämt mig för det redan innan jul men efter min infektion så har väl orken inte helt varit hundra och jag som lovat mig själv att vara ute i tid lyckades inte helt, men ändå så nöjd. Men ett ljust och grönt tema, med lite inslag av djur och kvistar. Sen att jag hade tänkt göra kakor med glasyr, ätbara ekollon och lite annat kul låter vi vara osagt. Bäst av allt, Logan var så glad både för paketen, kalaset och att få bli ordentligt firad av alla och somnade så gott när alla gått.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog
Ser verkligen ut som att han hade ett riktigt mysigt firande 😊. Har förstått att ni med Nouw haft det jobbigt med portalen. Upplever när man kommenterar att det inte alltid kommer fram här. Så kan förstå att det varit frustrerande för er.
www.saramadeleine.se
Me_Ia
Me_Ia,
Vet hur det kan vara när man vill vara ute i god tid och så blir det inte alltid så. Men oftast brukar barnen bli nöjda ändå och det är ju ändå viktigast.
nouw.com/me_ia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lexochlogan @lexochlogan

Instagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochlogan