BABYSHOWER HOS LINDEX

Att bli överaskad med en babyshower måste ändå vara något av det härligaste under graviditeten, med vänner nära och kära som firar det blivande tillskottet. Finns så mycket att göra, och varje tillfälle jag har fått vara med på har varit så underbarta.

Idag anordnade Lindex Sveriges största babyshower som butiks event och slog upp portarna på Lindex Avenyn här i Göteborg för gravida och nyblivna mammor. Ett unikt tillfälle som vi såklart inte ville missa och så glad att jag blev medbjuden. På plats fanns bloggaren Margaux och podd drottningen Amanda Schulman som visade upp några av de senast inkomna plaggen och deras favoriter. Det bjöds på mingelmat och dryck, möjlighet att brodera in fina texter på kläder, Photobooth, tatueraren (och nej inget för mig). Dessutom hade man gjort om omklädningsrummen tillbaka amning och skötrum, så smidigt. Libero delade ut blöjor och skötunderlägg och höll i en tävling med en helt ljuvlig blöjtårta (viljen lycka om man fick vinna) och alla som kom fick hämta ut en goddiebag.

En lyckad kväll helt enkelt, så kul att de annordnar, men självklart hoppas jag att få en alldeles egen innan bebis tittar ut. Hade dina vänner nån för dig? Vad är ditt bästa minne?

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

nazimasmatochhem
nazimasmatochhem,
Låter som ett supermysigt event och jag hoppas du får en egen mysig babyshower ochså! Jag fick ingen när jag var gravid, men det var inte så vanligt då( hihi, låter som en väntade barn för mycket längesedan😂😊), men jag var med och ordnade en för min svägerska och vi gjorde det ganska enkelt men mysigt såklart med god mat och fika ( cakepops, cupcakes bla. Med söta babyinspirerande dekorationer), sedan fick hon såklart lite presenter och en blöjtårta. Vi hade även en liten quiz, blev en riktigt mysig eftermiddag! Kramar💕
nouw.com/nazimasmatochhem
Amanda,
Så roligt, skulle också vilka vara där 😍
Nouw.se/amandaelisabet
johannashouse
johannashouse,
Så roligt! Hade helt missat att det skulle vara, vilken tabbe! 😊 Och fina bilder! 😊
nouw.com/johannashouse