Lex 1 års kalas

Så var det äntligen dags för minis ett års kalas som vi längtat så mycket efter och förberett under hela våren. Han vaknade tidigt och lekte med sina ballonger och fick öppna första paketen, en riktigt lycklig liten kille. Snyggaste outfiten från Ralph Lauren och Idig denim fivk såklart vara på.  Det blev en helt underbar dag tillsammans med familj, släkt och vänner, vi är så glada att alla ville komma och göra Lex första födelsedag helt oförglömlig. Mini sov fortfarande när alla kom, men vad gör det, det gjorde att han orkade med hela kalaset utan minsta gnäll. Alla barnen härjade runt i huset, vi hade leksaker överallt och de små fick tom de vuxna att vara med och leka.

Vi bjöd på massa sötsaker som förbereddes in i det sista, inte helt praktiskt började jag ju jobba samtidigt, hur jag nu tänkte där, men trots det blev det superbra. Det enda jag önskar är att jag beställt tårta istället, men vad gör det, den var lila god ändå. Massa ballonger (vi blåste egna och köpte helium ballonger från partyland) och dekorationer i hela huset, allt i blåa toner, ja det osade kalas i hela huset, precis som det skall vara. Jag hade dock tänkt mig lite lekar och tävlingar, samt en photobooth, men det hanns helt enkelt inte med. Vi får ta igen det när han fyller 2, inte riktigt samma sak, men det blir kul ändå, något att se fram emot.

Som vanligt var det fullt hus här, 36 st blev vi och det känns så skönt att vi kan ta hem alla på en gång. Lite knött och inte sittplats till alla, man vad gör väl det när man kan få hem alla tillsammans. Lex är så nöjd för alla jättefina födelsedagspresenter, så mycket fint som han fick från er alla, jag blir så glad för mini som har så fina människor kring sig. Han tackar alla så jättemycket.

        

 

 

 

With love T?ess

Gillar

Kommentarer