JULKLAPPS TIPS TILL MINIKÖKET

I samarbete med Storochliten

Tänkte tipsa er om en riktigt fin julklapp till barnen, inte minst till de som gillar att leka med ”mat” och annat som tillhör små minikök. Jag och barnen älskar vårt lilla kök, inte minst efter att vi målade om det då jag tycker originalet är lite små trist men nymålat i valfri kulör och med fina detaljer är det en så fin inrednings pryl.

Det leks i köket i princip dagligen och eftersom det görs det tyckte jag att både Kakfatet från Jabadabado och Matset från Jabadabado som vi fick hem i samarbete med Storochliten passade så bra till det, och ja de har nog lekt ännu mer sedan dess, serverats mat medmera. Det var precis det som saknades, tallrikar och muggar att lägga upp på och bakverk att servera.

Så ett perfekt tips till julklapp eller adventsklapp oavsett om ni har ett barnkök eller inte så lovar jag att det går hem,

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

minasvarld
minasvarld,
Perfekt julklappstips ❤
Mina tjejer hade leksakskök och det var vad de lekte med mest. Dessutom en väldigt bra sak att leka med och den kan varieras så mycket.
nouw.com/minasvarld
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vilket bra julklappstips men jag känner ingen som har leksakskök eller så har dom det och en massa saker till. Men det är bra tipps =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Minns när jag var mindre i deras ålder att jag också gillade att leka med minikök. Och idag gillar jag att laga mat😁
nouw.com/amandizan