ITS MY BIRTHDAY

Tack för alla varma gratulationer i helgen, då det var min tur att bli ett år äldre och kanske lite klokare. Det är speciella tider just nu och jag fyllde ju inget speciellt alls och ganska ojämt (hela 38 år) men blev ändå uppvaktad hela dagen, precis som det skall vara. Familjen sjung och hurrade på morgonen, och mannen hade köpt bästa födelsedagspresenterna, eftersom jag samlar på ett porslin, Mateus som säkert alla känner till, så är det perfekt och smidigt att köpa något tycker han. Jag kommer sluta det med hälsan och fick ett perfekt komplement till det jag redan har, lovar att visa er mer i ett annat inlägg.

Vi firade sedan både med vänner, god mat och bubbel och en mysig tårta från @onecake för att därefter fira med mina föräldrar och min bror och hela vår familj, med god mat och tårta. Precis en sån dag jag ville ha, alldeles lagom och med fina presenter, förutom porslinet fick jag både blommor, ljus, bubbel, fina glas, smycken och MASSA KÄRLEK, man behöver verkligen inte önska dig mer

Leya gjorde en underbar god och fin naked cake, helt perfekt.

Morbrors killar 7 dagar i veckan, lika mycket bus som kärlek ❤️

Logan älskar Jessicas dotter Stella, han kiknar av skratt när de leker och han frågar efter henne ännu ❤️

Det är inte mycket som slår hemma gjorda maränger helt klart i bakväg, fluffiga och goda, recept iHittar ni hos @erki och vi valde grå (inte helt oväntat) men jag har lovat Logan göra gula i helgen, så mysigt.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Madelena
Madelena,

Stort grattis. Så mycket gott det bjöds på.

nouw.com/madelena
Saragrundemar
Saragrundemar,

Grattis🥂 Ser supergott ut😍

nouw.com/saragrundemar