INSPIRATÖRER

Som ni vet tycker jag om att tipsa om andra härliga bloggar och fina bloggare, och fick tips på en blogg härom veckan om att skapa en egen kategori för detta, så smart. Tack @finalyan för tipset.  Tyckte det var en sån bra ide att jag gjorde det direkt. Så på kategorin inspiratörer kommer jag dela konton och sprida massa kärlek varje vecka på de konton som jag tycker ger det där lilla extra och inspirerar mig. För visst är det viktigt att ge varandra lite kärlek, så mycket näthat som det finns, så istället delar vi massor med kärlek.

Vill du vara med bland mina inspiratörer? Skriv då en kort beskrivning nedan om dig och din blogg och dela min blogg på din så kikar jag in och varje vecka kommer minst en ny blogg upp. Följer du mig här på nouw? Om inte gör det så har du extra stor chans att komma med. 

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Liselotte
Liselotte ,
Jag vill vara med 😊 Du vet vem jag är redan 😉blogg.fotoliselotte.se
nazimasmatochhem
nazimasmatochhem,
Hej!
Jag vill gärna vara med! Vi har ju träffats förut, men kort presentation: jag är alltså Nazima, snart 36 år, bor på en ö utanför Göteborg med min familj bestående mannen C och våra tre älskade ungar. Bloggar om tvåav mina stora passioner i livet ; mat&bak samt inredning. Mellan raderna kommer det in lite om min familjs vardag. Jag följet även dig här på Nouw😍😍
nouw.com/nazimasmatochhem
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229