INSANE FÄRG FRÅN MARC INBANE

SÅLD,SÅLD, SÅLD.

Det kan kort och gott sammnfatta denna produkt. Det var många årsedan jag senast använde brun utan sol, främst för att resultatet alltid blev lite så där halvt om halvt och för att inte tala om lukten, det luktade ju alltid så där skumt. Så det har varit nej, nej nej efter det.

Men MARC INBANE från Carlsten är ju allt annat än just detta. Den luktar gott, och sen vilket resultat. Vi hade turen som ni säkert läst i tidigare inlägg att få en presentation av företager på eventet, perfekt för oss mammor såklart, för vem behöver inte en uppfräschning ibland, snabbt och effektivt. När denna flaskan är slut skall det få flytta in en till, utan tvekan. Tack Carlsten för att ni sponsrade eventet med denna produkt, så grymt att vi bloggtjejer fick möjlighet att testa denna produkt. Flera av tjejerna testade denna produkt nästan direkt och alla var så grymt impade så jag har längtat efter att prova och nu kommer jag inte kunna vara utan den.

För er som aldrig hör om Marc Inbane så kommer här lite information:

Marc Inbane är ett tyskt märke för BUS och startades 2012, det är en tanningspray med Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E. Sprayen lämnar inga fläckar eller ränder, den passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen. Den appliceras lätt med en borste.

Hur lägger man på den då?
1. Låt tanningsprayen torka tort ungefär 10 sekunder på huden
2. Borsta i en svepande / virvlande rörelse för ett perfekt resultat

Missat ngt:

Penseln transformerar sprayen till ett perfekt resulted ändå.
1. Applicera spray på din pensel
2. Torka av det överskridande på en servett.
3. Borsta i en svepande / virvlande rörelse för ett perfekt resultat

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lexochlogan @lexochlogan

Instagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochlogan