HELG STATUS

I söndags var vi ute en ordentlig stund med barnen vid lekplatsen där vi bodde förr, perfekt lekplats för de mindre kidsen och ligger bara 5 minuter från där vi bor och mitt emellan oss och våra närmsta vänner som vi bestämde oss för att mötas upp med. Kallt men soligt, riktigt fint väder fick vi och vi hade med oss varm choklad, de hade kaffe ☕️ och så delade vi så alla fick de de gillar, här blev det självklart varm choklad, vet inte när jag skall bli gammal nog för att dricka kaffe (närmar mig ju trots allt 40 med storm steg). Vi har verkligen varit ute mycket denna ledighet med barnen, åtminstone lekplats häng varannan dag, och det märks att många är ute mycket mer, det har varit ovanligt mycket folk vilket är en oväntad men positiv effekt av Corona tycker jag.

Nova var så fin i sin nya jacka, jag älskade den verkligen, och har beställt en egen 😂 som jag skall gå och mysa i hela våren. Killarnas jackor är från Jollyroom.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Mia,

Åh, en härlig dag ute tillsammans är väl ändå det bästa som finns! Men du måste ju börja dricka kaffe! 😉 Ta tjuren vid hornen bara, inte särskilt gott i början men värt föe den sociala biten! Lycka till!

lingonochmusslor.com

Så himla härligt det låter. Jag har själv varit ute idag men vi gjorde lite annat. Tycker absolut aldrig man blir för gammal för varm choklad det är ju bland det godaste som finns.

www.saramadeleine.se
Amanda,

Vad härligt att vara ute. Varm choklad är gott men jag dricker även kaffe. Men båda är goda och dricka utomhus när det är kallt. 😊

amandizan.wordpress.com
fighterwomen85
fighterwomen85,

Låter mycket mysigt 😊. Frisk luft är bra. Trevligt att träffa vänner. Du är inte ensam ❤️Jag Gillar heller inte kaffe. Varm chocklad är mycket godare ☺️😋. Så fin jacka Nova hade.

Ta hand om dig❣️

nouw.com/fighterwomen85
Hannas krypin,

Men så härligt att vara ute och dricka varm choklad och umgås med barnen. Jag kommer inte heller bli vuxen nog att dricka kaffe. Fast jag bara har tre år till fyrtio. Novas jacka är ju underbar. Stort vill ha på den!

hannafialotta.blogg.se+
Madelena
Madelena,

Hittar man en bra lekplats är det ju underbart. Märker att mitt barnbarn gillar de bäst där man får klättra,, hänga osv. Lite mer åt naturhållet. Den jackan var ju superfin,. Så så gosig ut tycker jag,

nouw.com/madelena
Diana Saelöen,

Vilken härlig dag och fika ute är den bästa fikan - kaffe kan man klara sig utan - det är mest gifter ändå (jag har inte heller blivit vuxen nog för det) men varm choklad en kylig ute dag DET kan man inte vara utan.

nouw.com/fibrolivet
Marie,

Påminner om en av våra dagar i helgen, vi hade varm choklad med och åkte till en större lekpark så härligt

sweetwordsbymirre.com
Malin moen,

Novas jacka är verkligen jättefin. Älskar färgen. Vart fann du den någonstans? (Hoppas det är okej att man frågar) 🧡

nouw.com/moen
Natascha ,

Vilka härliga bilder från vad som tydligen var en bra dag. Idag har vi - 11och det går knappt att vara ute.

natascha.bloggplatsen.se