HAPPY VIBES

Efter en sen fredag med goda vänner och god mat på altanen, och barn som la sig påtok för sent var det riktigt lyxigt med lång sovmorgon, båda killarna sov till närmare tio idag. Resten av dagen har vi bara njutit av ledighet och lugnet, barnen har lekt och lekt både inne och ute, älskar att vi äntligen kan använda vår altan. Självklart skall ni få se resultatet, det blev så himla bra.

Vi hat haft mannens bror och tjej på besök, de har varit utomlands i en månad så att de stannade över i två dagar och hjälpte oss med lite allt möjligt var både roligt och skönt, de hjälper förna till med barnen och leker med dem. Dessutom fick hon gjort mina naglar, så skönt att känna sig lite frächare och de blev jättefina.

Passade på att fota killarna lite, jag har haft lite idé torka och inte fått till inlägg som jag vill, men insåg att det var längesedan jag fotade dem här hemma så det blev det idag, och nu surfar jag runt på lite bloggar för lite ny inspiration.

With love T?ess

  • Vardag
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

Harriet
Harriet,
Åh vilka fina bilder, så härligt att sedan då de växt kolla in bilderna. Älskar foton i allmänhet, att freviga nått viktigt och vackert är så fint.www.harrietgripenberg.com/
sandra
sandra,
Riktigt fina bilder 😊www.teamkjellstrm.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229