H A P P Y  N E W  Y E A R 2 0 2 1

Vi tackar 2020 för att det är slut, jag tror inte någon kan säga annat än att det är något vi vill annat än lägga bakom oss. Visst har vi lärt oss mycket på resan, aldrig tidigare har vi varit tvungna att hitta möjliga vägar och lösningar, andra sätt att lösa problem. Vi inledde 2020 med att vara ordentligt sjuka, innan Corona ens var känt, om vi hade det då får vi aldrig veta och det spelar ingen roll nu då vi blickar framåt istället mot ett förhoppningsvis mycket härligare 2021 redan med härliga sommarplaner, kalas och hoppet om att vaccinet ger verkan och vardagen får återgå till ett mer normal läge. Aldrig tidigare har kraven på livet var så få, att bara få vara friska och kunna göra vardagliga saker.

Nåväl vårt nyår var riktigt härligt, vi spenderade det med nära vänner och deras barn, bara vi åtta så helt i sin enkelhet men med tre rätters middag och fint dukat hos våra vänner. Ordentligt pyntat och tre olika deserter, varför välja en när man inte måste. Vi tycker väldigt lika om mycket och medans killarna fick en efterlängtad whiskey, de skulle gått på Wilder mässan ihop, sysselsatte jag och Beatrice oss med att göra snygg dessert 🍮 med Choklad, macrons och ätbart glitter. Det är tur vi alla har våra favoriter.

Logan och jag tog oss en ordentlig promenad på lunchen för att få lite motion man inte minst att han fick sova middag så han orkade till tolvslaget.

Bubbel, alkoholfritt som alltid. Varken jag eller Bea gillar alkohol men dricker gärna bubbel, varför inte lyxa till det när man kan. Vi har båda alltid några flaskor för finare tillfällen och alkohol är verkligen inget måste.

De stora barnen fick hjälpa till med att blåsa upp ”happy New year” ballongerna och de små grabbarna roade sig med ipaden efter ett par timmar stock och lek.

Fin nyårs dukning och så lite härlig förrätt på det, jag fick välja och som förra året blev det pilgrimsmusslor, så himla gott. Måste testa att göra det hemma här ån helg helt klart.

Barnen fick minipizzor till förrätt, mumsigt även om Logan ändå föredrog musslor såklart, vår lilla gourmet kung. Klart han får.

Äpplekaka och chokladmousse, två lyxiga efterrätter. Varför välja om man inte måste välja, så lyxigt fina dessa blev ellerhur.

Killarna på tolvslaget, att de orkade vara uppe är jag mer förvånad över men de somnade gott väl hemma.vi gkorde supersöta små raketer som jag måste tipsa er om, perfekta för de små och tomteblossen.

Så här nöjda var våra stora kids efter nyårs firandet. Gott nytt år på er.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Det låter som ni hade det helt perfekt på eran nyår. Bra sällskap är alltid så mycket värt när man firar. Vi hade också ett jättebra nyår, det var fint på alla sätt och vis.

www.saramadeleine.se
fighterwomen85
fighterwomen85,

Låter som en väldigt trevlig nyår 😊. Så kul att barnen vill hjälpa till, smaka på det ni käka & va vakna till 12 slaget 😀. Maten låter jättegoda! Trevligt att umgås med vänner

God Fortsättning❣️

nouw.com/fighterwomen85
isvarmt
isvarmt,
Mysigt nyår, å vilka söta ungar 😍🥂 Gott nytt år!
nouw.com/isvarmt
Amanda,

Vilken mysig nyår ni hade. Tycker ni gjorde helt rätt i att ha flera desserter, klart man kan ha flera att välja mellan 😊

amandizan.wordpress.com
Inne hos Ina ,

Det låter som en fin nyårsafton! Helt rätt med flera desserter!

innehosina.com
Malin Moen ,

God fortsättning! 🧡 Vilken toppen kväll ni fick. Maten låter verkligen underbart! 🎆

nouw.com/moen
Madelena
Madelena,

Är så glad över att det finns så bra alkoholfria alternativ nu för tiden. Förr var det bara läsk eller någon dålig cider. Så mycket god mat ni fixade, Blir helt klart lite avis. Nu får vi hoppas på att 2021 blir så mycket bättre.

nouw.com/madelena
Madde,

Låter som en bra börja på 2021. Men måste fråga. Var gick ni för att få utbildningen för fyrverkerierna som polisen har informerat om att man ska gå? Dom har gått ut med att man måste ha tillstånd för fyrverkerier 😊 Men hoppas att ni får ett bra 2021

motherandwife.se/
Diana Saelöen,

Vilket alkoholfria bubbel köper ni? jag dricker inte heller alkohol men skulle gärna ha något festligt alternativ. Vad fint att ni låter barnen klä upp sig...tycker det är viktigt att lära dem även bära lite finare kläder vid högtidliga tillfällen.

nouw.com/fibrolivet
Annica,

Riktigt underbart ni hade det, låter det som. Vi firade i all enkelhet hemma - bara jag, sambon och barnen. Lite godare middag och så var de uppe till 12-slaget och såg fyrverkerierna inifrån. Men det var hur mysigt som helst. Har era barn ändrat tid de vaknat på morgonen? Mina vaknar mellan 8 och 9 nu! Helt förvånad, de brukar vakna kl 5-6!

annica.me