FRUKOSTEVENT MED THULE OCH KIVAT

Idag blev det en tidig morgon för mig och barnen, vi hade en inbjudan av bästa Malin @Göteborgsmamman till ett mysigt frukost event på Vallgatan12 där två grymma företag var på plats, nämligen THULE och KIVAT och visade sina produkter. Logan, Nova och jag åkte in, Lex ville inte åka med utan fick en mysig morhon hos mormor, helt okej för mig när han får välja själv, och vi kom ganska precis i tid, trafiken i Göteborg är verkligen inte och leka med, ändå slapp vi de värsta köerna. Så himla kul att träffa både gamla och nya ansikten, det var många härliga bloggare på plats som jag känner eller träffat förut, och några nya ansikten. Många har jag inte träffat sedan innan vi gifte oss, så det blev många gratulationer, det är verkligen härliga bloggvänner man har, så trevliga goa tjejer.

Vi bjöds på supergod frukost med en blandning av allt möjligt gott, det fanns lite av allt och för alla magar, perfekt när man kan plocka själva. Och när alla satt sig pratade Malin lite om varför hon bjudit in just dessa två företag och lite kring deras relation, så kul att höra lite bakgrund och hennes egna bild av företagen. Sen blev det presentation av företagen vilket ni kan läsa lite mer om nedan.

Massa härligt blogg mingel, det är ju det bästa med dessa event, knyta nya kontakter och stärka tidigare. Jag fick dessutom möjlighet att prata lite med representanten från Thule som sett mina bilder från ett tidigare samarbete som älskade bilderna, då blir man så glad när någon minns en för ens bilder.

Så läcker frukostbuffé på Vallgatan12 vackert uppdukat och smakade riktigt gott. Ostar är jag så svag för och röror, och ägg äter vi alltid till frukost. Bullar och croassianter är ju aldrig fel det heller.
Fina @nazimasmatochhem var på plats idag, alltid lika trevligt att ses. Hon matbloggar mycket så det skall bli kul att läsa hennes inlägg. Och Nina Malmström som är en stor bloggare på vimedbarn var också på plats, följt henne ett bra tag så det var kul att träffas.
Thule var på plats och beskrev sin utveckling i branschen, för många står de ju för takboxar eller ryggsäckar, men på de senaste åren har de utvecklats enormt och säljer nu även helt gryma cykel/motionsvagnar och även vanliga vagnar, resväskor och fodral för ATG bara nämna några saker . Vi har ju nyss fått hen en cykelstol vilket jag visste de gör men hade ingen aning om vagnarna, och de har verkligen ett grymt fint sortiment. Som ni vet har jag ju stor förkärlek till svenska märken så det är extra kul att de är svenskt.
Logan spanade in en vagn, en cykel/motionsvagn och han tyckte den var härlig att sitta i och ville inte släppa taget. Vet att Lex satt i Malins från just Thule i våras så den hade varit poppis hos båda barnen.
Underbara KIVAT är ett finskt märke som försöker ta sig in på den svenska marknaden med sina ljuvliga plagg i naturmaterial och är ett familjeföretag från Tammerfors. Vi har sedan i våras vantar och mössa från dem och de kommer så väl tillpass nu när det börjar bli kallt (dessutom fanns det några härliga plagg i goodiebagen).

Kivat hade från början bara vantar men har utökat sitt sortiment med både vantar, luvor och ullpveraller. Deras produkter innehåller bara bra naturmaterial. Så värt att kika in på deras hemsida och se deras produkter , vi är så sugna på en ulloverall.

Och självklart lite mingelbilder, så fantastiska tjejer att få umgås med, att vi delar samma intresse för både foto och skrivande och mycket annat, kul att få umgås och dela idéer. På plats var bl.a. @familjennordberg @drommenom11barn @Emma på smällen @nazimasmatochhem @Louise wanderings och många fler.
Nyfikna på goodiebagsen? Tänkte lägga upp det i ett eget inlägg lite senare, massa kul att visa er.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
Men åh så roligt, och vilka härliga bilder. ha nu en toppen helgnouw.com/yasminegill
Yela
Yela,
Men åh så himla kul med event! Hade gärna gått på bloggevent men hur hittar man de? 😃🌸beautyela.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229