FAVORIT MINNEN FRÅN 2020

Blev inspirerad av frågan jag fick på instagram igår om favorit bilder från 2020 och tänkte att jag självklart måste lägga upp ett inlägg här på bloggen med några av favorit stunderna som förevigats under 2020, ett år som varit allt annat än normalt men ändå ett bra år på många sätt och vi har haft turen mitt i detta kaos att vi och nära och kära har hållit oss friska och när vi väl blev smittade kom lindrigt undan. Det finns alltid tillfälle man minns lite extra, som fastnar och sen finns det stunder som man nästan glömt men när man ser tillbaka på bilderna så kan man nästan leva sig tillbaka där igen. Jag hade svårt att välja ut bara några tillfällen, man vill ju summera allt men det skulle vara omöjligt så därför bjuder vi istället på några av favoriterna. Födelsedagar hoppade vi över, även om det är en favorit men tänkte i kommande inlägg gällande kalas planering 2021 visa lite från senaste årets kalas. Så vad är favorit stunderna detta år varit? Är ni nyfikna?



Med familjen i branäs

Innan pandemin drog igång på riktigt hann vi iväg på en familje semester till Branäs för tre dagars weekend, skidåkning och massa snö, första gången för killarna, och Logan har ju knappt sett snö. Vi vill verkligen åka tillbaka snart igen.

Vid havet på våren

Att åka ner till havet som bara ligger några minuter hemifrån gör vi ganska ofta året om, men det är en speciell känsla att vara där de kallare årstiderna, varm choklad, fika och lek vid havet. Lex hade dessutom fått sin xpolora klocka precis då, klart bästa investeringen.

I magiska palmhuset

Palmhuset inne i Göteborg är en favorit, året om faktiskt. Minns just det tillfället så väl, det blåste storm (läs stormvarning senare på kvällen) och vi var dygdiga och kalla, nästan bortblåsta, men väl inne ville vi bara stanna. Här är ljust och fint, varmt och magiskt att fota och vi åkte hit för att fota ett Thule samarbete.

hjältar

Som är mina hjältar, sju dagar i veckan. Alla favorit minnen måste inte vara på andra platser, det kan vara hemma precis just såhär, ren och skör lycka.

På Allies namngivning

När barnens kusin fyllde år och hade namngivning, fick bli utomhus eftersom pandemin råder men det var så magiskt fint ändå, helt perfekt på alla sätt. Det bjöds på rainbow cake, photobooth, fika och dans.

I HALMSTAD hos faSter

På väg på vår semester tur ner till Österlen stannade vi över hos barnens faster och hennes kille, bjöds på många härliga besök på både bondgården, vid havet och vackra Tylösand och Salt. Verkligen magiskt och vi ser fram emot fler Halmstads besök.

På österlen

Hit har jag längtat, länge. Som liten spenderade jag mycket tid här, och det har blivit några turer senare också, med en del rötter här känns det speciellt. Nu i år flyttade dessutom min kusin som jag haft mycket kontakt med det senaste hem till Sverige så att få träffad var speciellt, kusin barnen tycker så mycket om att leka. Vi åkte hit ett par dagar med våra vänner och hade underbara dagar, vi planerar en tur även nästa sommar.

Med louise på wanderings

En magisk kväll, dessa bilder är verkligen ett favorit minne och jag kan fortfarande känna sanden mellan tårna på denna magiska plats. Här vill jag fota mer, det gav mig inspiration att både få med familjen på fler fotograferingar, man har insett detta året vad som är viktigt, men även att få tummen ut att få igång mitt företag och lärde mig ett och annat på denna fotostund. Hit kommer vi igen.

En Sensommar kväll

En riktigt fin kväll hemma hos våra vänner, massa god mat och bsrnen lekte och lekte och lekte.magisk värme, brunbrända barnsben och bubbel. Dena kväll var 10 av 10 och jsg hoppas vi får många fler sådana kvällar. Att ha så härliga vänner som vi har så kul ihop med, vi vuxna har liknande intressen och så kul, och barnen älskar att leka med varandra ❤️Win win på alla sätt

semesTer mEd Hela familjen

Vi hade riktigt fina semesterdagar tillsammans, svårt att bara välja några bilder men turen till Halmstad till barnens faster och även barnens moster när vi ändå var där, träning på Tylösand beach, middag med familjen och ett besök på bondgården. En tur till high Chaparral, helt underbart för barnen och avslutade semestern med 2 dagar på Hafsten. Trots Corona och restriktioner så funkade vår semester så bra.

På slotts besök

Vi åkte en kväll bara jag och Bea och alla barnen till Gunnebo slott, riktigt fin sensommar värme, go fika och barnen fick springa runt hur mycket de ville i dessa fina miljöer och vi fota, så kul att dela foto intresset meden vän, roligt att åka iväg.

På paradis vägen

Många stunder har spenderats hos morbror detta året i hans nya hus, hjälpa till att fixa och greja, barnen har spenderat tid här med oss. med mormor och morfar och morbror och hans familj. Barnens lilla fyrhjuling har varit en stor favorit som fått flytta upp till morbror, perfekt med plats att köra på.

Med vänner på hösten

Jag hade lyxen att ha med min kusin på en fotografering i höstas, så himla kul att göra något tillsammans som vi båda gillar, egen tid är lyx. Grabbarna och barnen hade jätte kul med, men jag önskar att vi fick mer tid tillsammans allihopa. Men just denna stunden, som skulle bli så kul för James och killarna, blev allt annat än just det, men något vi kan se tillbaka på och skratta gott åt.

Ute lek i corona tider

Stunder som dessa med barnen, ute, är de allra bästa, mycket utelek i år, med varandra och med vänner. Vi är alltid ute mycket men stunder som dessa är allra bäst.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

ulrika,

ja kan tänka mej o välja bland alla fina bilder. vi har hållt oss friska med men är inte ute inte ens semester eller havet heller tråkiga himla virus fel

önskar ett bättre år nästa gång ändå kramkram o ja jätte fina bilder kram

weberskold.se

Vilket mysigt år ni haft, verkligen sånt där som uppskattas och man blir så glad åt att titta tillbaka på minnen så där. Jag tycker att Palmhuset låter som ett väldigt speciellt ställe och mysigt att befinna sig på, trots att ni blev utsatta för stormen utanför. Tur att man kan vara inomhus vid sådana tillfällen.

www.saramadeleine.se
Amanda,

Vilka härliga stunder och så fina bilder! Ni verkar ha haft ett bra år trots hur situationen är just nu. 😊

amandizan.wordpress.com
fighterwomen85
fighterwomen85,

Så fina bilder du tar 😃😍. Ja, du har ju valt ut årets höjdpunkter helt klart.


Kul att ni fick träffa lite släckt iaf. High chaparall är kul att vara på 🤠. Jag Älskar havet.

Det är bra att leka ute.

Krya på er❣️❣️🤗

nouw.com/fighterwomen85
Madelena
Madelena,

Härliga minnen från 2020 ändå. Allt var ju inte deppigt trots allt även om det är det man kommer ihåg

nouw.com/madelena
Diana Saelöen ,

Vilka underbara bilder - man märker verkligen att familjen är viktigast och det är ju precis så det ska vara....himla skönt att ha egna superhjältar i sin närhet.

nouw.com/fibrolivet
lindasofieolsson
lindasofieolsson,

Härliga bilder <3

nouw.com/lindasofieolsson
Susann,

Vilket fint inlägg med massa av fina minnen och bilder.

zinnie.se
Marie,

Så många härliga semesterminnen och Österlen kan jag tro att det var underbart

sweeetwordsbymirre.com
Natascha ,

Vilka härliga bilder från vad som verkar ha vart ett ganska sp bra år för er ❤️

natascha.bloggplatsen.se