EVENT MED AIM’N OCH JULIA MJÖRNSTEDT

Godkväll fina ni, hoppas ni haft en toppen helg och fått firat morsdag på bästa sätt. Måste ju uppdatera er om frukost eventet i torsdags, tiden har bara inte räckt till.

Torsdagen började tidigt då jag och killarna åkte iväg på ett frukost event in till centrala Göteborg och Nordstan Femmanhuset som är ett stort shoppingcenter mitt i Göteborg. Håll med om att det är lite lyxigt att åka iväg på frukost event på morgonen, denna gång en fantastisk frukost som serverades hos Joe and The juice, jag älskar detta ställe men är för sällan i stan. Anordnade detta event gjorde Manifest PR som jag kommit i kontaktande via Malin 💕 så glad att ha grymma blogg kollegor.

På plats fanns ett helt gäng inbjudna influencers, både nya och gamla ansikten, bl.a. var Fru Reinhold @Påsmällen och @Göteborgsmamman på plats bland dem jag känner från tidigare och var dem jag och killarna fikade med. Dagens inspirations föredrag hölls av Felicia från Aim’n och instagramprofilen Julia Mjörnstedt som talade om träning, träningskläder och hur man får till det som småbarns förälder med alla prioriteringar. Så mycket härlig inspiration och jag känner igen mig lite som Julia sa, tar man på sig träningskläderna så måste man träna, annars känner man sig inte nöjd när de tas av. Julia är verkligen inspirerande, hon är grundaren bakom ung canser och roddar mammalivet som ett proffs. Och Felicia talade om företaget AIM’N och hur det startats upp och mu är ett stort välkänt märke. Vi fick dessutom besöka deras butik innan öppning, så mycket fina kläder och du kan dessutom matcha med dina barn, hur coolt är inte det.

Med oss hem fick vi en härlig goodiebag och blommor 💕

På plats fanns en super duktig fotograf som tog detta kortet på oss och massa andra härliga bilder. Ni hittar henne på Rebecka Bjurmell


With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Michelle,
familjennordberg
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Vilket härligt event 😃
nouw.com/jenniferofhbg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilket fint kort på er 😊
nouw.com/sofialissmyr
Jennysvardag
Jennysvardag,
vilket roligt event 😊
nouw.com/jennysvardag