EN UNDERBAR LÖRDAG HOS MORBROR

Helgen springer iväg och efter en fullspäckad intensiv dag så somnade jag gott vid läggningen av barnen, det är ju något sövande med att lyssna på barnböcker på kvällarna måste jag erkänna. Men vi fick en riktigt fin lördag hos morbror, toppen väder att spendera större delen av dagen ute i. Vi mötte upp honom på Ikea för stt hjälpa honom lyfta in några paket i bilen och passade på att äta korv och glass i bilen. Sen bar det av till huset, och med osannolikt hade vai barnens s fyrhjuling och cross. Tjejerna hade dessa när de var mindre och de har mest stått sen dess men vi tycker killarna börjar bli lagom stora för att börja övar i alla fall och morbror har perfekt plats för att kunna köra på vid huset. Killarna var så nöjda över att kunna åka, Logan som annars är högt och lågt, som klättrade runt på allt större delen av dagen, satt still som ett ljus på både fyrhjulingen och crossen. Lex vill först inte testa, han är helt klart den av dem som är mest försiktigt men vi vill peppa honom att våga mer och inte vara fullt så försiktigt, så efter att Logan åkte först var det inga problem alls att testa och han ville åka mer. Än så länge får de åka med oss men målet under sommaren är att i alla fall Lex skall kunna köra själv.

Bastun är så cool, med panorama fönster och allt. Här kommer det bog bli en hel del bastu, Anders och Nova har testat den tidigare och nästa gång måste jag allt hänga på. Ett härligt fönster som vätter ut mot ängarna, tänk stt sitta här och se solen gå ner.

Grabbarna skruvat skåp. Kul att få fixat lite i huset, jag blir ännu mer pepp på att fortsätta hemma. Han hade hittat super snygga lampor jag kan tänka mig och några andra såg vi på Ikea. Måste shoppa där nån dag, de har ju dessutom upphämtning av varor vilket jag tänkte testa.

Världens bästa morbror. Båda killarna älskar sin morbror, visst är det mycket tok och bus, men Logan pratade om morbror hela kvällen sen hem och hemma.

Greja med pappa är så kul, han får inte ha ett enda verktyg i fred dock...

Att lite stenar kan vara så roligt, räkna, kasta och sortera. SÅ här kan han sitta hur länge som helst och kvällen på lördagen var ljummen och härlig. Mer av det tack.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Det låter som ni haft en super bra lördag 😊 ja jag önskar värmen kunde komma tillbaka vi behöver den nu 😊.. Vilken upplevelse dina barn får med fyrhjulin och cross 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
dianalowegren
dianalowegren,
Wow, vilken cool bastu! Har ni byggt den själva?? En sån skulle jag vilja ha! Tänk att sitta där på vintern och se på stjärnorna och bara njuta av livet! Lyxigt 🙌🏼
nouw.com/dianalowegren
Madelena
Madelena,
Vilken härlig dag ni hade. Den bastun gillade jag också. Så häftigt. Visst är det skönt då faktiskt kan fortsätta leva här i Sverige?
nouw.com/madelena
Så mysigt det låter 😊. Verkligen perfekt så där 😊. Det du skriver om barnböcker och att somna, minns jag med. Jag brukade dock läsa böcker för sonen sedan låg vi tillsammans efteråt en stund och pratade. Brukade alltid somna bredvid honom ;D.
www.saramadeleine.se
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Åh så underbart ni verkar ha haft det! Så mysigt att få umgås lite! Och bastun var verkligen jätte häftig och annorlunda 😊
nouw.com/sannaevelyne
Tess,
Men gud så härligt de låter ju 😃 och vilka fantastiska bilder - blir alldeles varm i kroppen gumman
blondinas.se
Michaela ,
Men åh vilken härlig dag. Ser verkligen helt fantastiskt ut
nordengrim.nu
Maria,
Så gulligt när de åker fyrhjuling tillsammmans. <3
www.rmrelining.se/
Paulina
,
Så mysigt att umgås med nära och kära 😊
De tyckte säkert det var kul att åka cross 😄