EN RIKTIGT ROLIG QANDA

Förra helgen bad jag er ställa lite frågor som ni ville att jag skulle svara på, så roligt att så många ville fråga oss allt detta, det är ett kul sätt att hitta något annat att skriva om och jag har även gjort några djupare inlägg kring några av frågorna till egna inlägg. Ibland är deg svårt att komma på vad man skall skriva och då tycker jag detta är ett utmärkt sätt att komma igång, ellerhur. Nedan svarar jag på dem men ställ gärna fler frågor om ni kommer på något.

Vad har du för mål med bloggen?Vilket mål har du med dina sociala medier? 

Mitt mål med bloggen är att. Inspirera/influera läsarna till en bättre vardag och ge tips och idéer, precis som jag får av andra influensers. Jag vill stt andra skall vilja läsa bloggen för att den är intressant och givande, samtidigt är det så viktigt för mig att visa upp fina bilder, därför ser ki sällan mobilbilder. Genom att få bloggen att växa mer så hoppas jag i framtiden kunna tjäna mer pengar på att blogga, jag gör några betalda samarbeten idag, så att jag kan gå ner lite i tid på mitt ordinarie jobb och kunna driva bloggen en dag i veckan.

Dessa mål gäller egentligen alla mina sociala medier.

Och förhoppningen är att ligga i top 10 på föräldrabloggar här på nouw, och ha 10 k följare på instagram, jag är van vid bärbara målnocv vill ha DDT här med.

Hur många barn har du? Hur många barn vill du ha? Vill du/ni ha fler barn? 

Jag har två barn, två killar i åldern 4,5 år och 9 månader tillsammans med min man. Han har sedan tidigare två tjejer 12 år och 14 år som jag är bonusmamma till. Vi träffades för nästan 10 årsedan så jag har varit med sedan de var 3 resp 5 år. De har alltid bott halvtid gos oss, men 12 åringen bor numera hos oss på heltid (hos sin mamma varannan helg) och storasyster gör tvärtom.


Jag känner absolut att jag är klar på babyfronten, vi har fått två friska och glada barn som jag älskar över allt annat. Att fått böra dem är det bästa som hänt men att föda barn är något av det värsta jag gjort, så jag vill absolut inte föda fler barn. Hade vi fått fler, viljet vi sbsolut inte har några planer alls på, så hade jag gjort snitt, men som sagt jag är helt färdig på babyfronten. Läget hade kanske sett annorlunda ut om vi bara haft killarna, men nu har mannen fyra barn och msn har aldrig barn på halvtid utan skall finnas där alltid och då räcker det för oss.

Vad obbar du som? Drömjobb? 

Jag arbetar som controller på Volvo personvagnar inom finans och trivs verkligen jättebra med både arbetet och kollegorna. Jag älskar att vara hemma med killarna men löngtar ändå lite till jobbet vilket känns skönt, att ha ett jobb man gillar. Jag jobbar med kortnocv långsiktig planering och med framtida bilmodeller och har ansvar globalt, vilket är så spännande.

Drömjobb vet jag inte om jag har något egentligen, ja jag skulle vilja jobba med fotografering mer, bli duktigare och göra om min studio helt. En dröm är stt kunna gå ner något i tid på mitt jobb för att kunna satsa på det isåfall.

Vill du ha eget företag? 

Ja det ör tanken framöver nu, att köra eget företag för fotograferingen och när jag får startat det, kombinera det med bloggen.

När började du blogga? 

Jag började runt julen 2014, Lex var nästan ett år och jag hade länge haft tanken om stt göra det, redan innan jsg blev gravid men tiden fanns aldrig där då. Men kag har inte ångrat det en sekund, det har gett så mycket nya möjligheter, lärdomar, utveckling ich inte minst nya kontakter, vänner för livet med samma intresse.

Vad tycker du är det bösta med mamma livet? Var det stor omställning/Skillnad mellan vara en och tvåbarnsmamma? Mer stressigt? 

Att få kvalitetstiden med barnen, få göra saker med dem och se dem utvecklas och växa upp. Nu har vi gjort så mycket roligt tillsammans, ändå önskar jag att bi hann ännu mer så att jag skall vara ledig 2 dagar i veckan nästa år känns fantastiskt.


Ja en omställning är det helt klart men det har gått över förväntan. Det tog ett tag innan jag verkligen förstod ATG jag var två barns mamma, men det har verkligen varit fantastiskt. Att jag fick ännu mer tid med Lex, som ju annars skulle vara heltid på förskolan idagsget känns extra lyxigt, känns som vi vunnit mer tid. Det som är en omställning är mest att bi ”behöver” iväg tex till förskolan på ett annat sett, när hag och Lex gick hemma var det ju bara vi, och att lägga två barn själv det funkar inte hör hemma. Annars tycker hag det mesta rullar på som vanligt.

Nämn en sak du inte kan leva utan. 

Barnen är mitt absolut självklara svar här, de vill jag aldrig behövs leva utan,

Men måste jag välja en sak, ja då är det kameran, den ör verkligen mitt allt när det gäller prylar. Jag älskar att fota, fånga minnen och skapa något magiskt med dem och jag vill lära mig så mycket mer så jag kan fota bättre.

Vad är det roligaste med att blogga/med sociala medier? 

Att inspirera andra till en roligare/enklare vardag. Jag tycker om att blanda bloggen med vardagsinlägg, promblemställningar/lösningar, inspiration i både inredning och mode väg, och tips. Tex kommer jag lägga upp lite fototips framöver mm skulle även vilja veta vad ni skulle vilja ha mer tips kring,

Vad är nackdelarna (mindre positivt) med att vara en offentlig person? 

Jag har varit väldigt skonad från nätmobvare och elaka kommentarer tackolov, annars är det ju väldigt vanligt tyvärr. Sennhar jag medvetet valt att skriva mindre om vissa saker, som tex tjejerna (mannes döttrar) gör att slippa en fight med barnens mamma. Det har aldrig varit uttalat men jag tänker inte ge henne något att hysa agg till mig för. Sen skulle jag vilja göra mer åsikts inlägg men inte riktigt vågat för man är rädd för vad andra skall säga.

Vad gör ni helst en ledig dag? 

En ledig dag börjar jag helst med en morgonpromensd, både jag och barnen älskar att vara ute, Logan gillar verkligen att åka vagn och somnar nästan varje morgonpromenad, och Lex cyklar. Sen en välförtjänt mysfrukost tillsammans och gärna någon rolig utflykt, det kan vara allt från en utflykt till någon speciell plats som Slottskogen, ett slott eller en lekplats, till att åka till mormor, farfar eller kompisar, bara att göra något som inte är hemma.
#nouwautumnchallenge #kidsinspiration #nouwmamma #mammablogg #lexochlogan #föräldrablogg #kids #nouwinfluencer #goteborgsbloggare #mammainfluencer #influencer

With love T?ess

  • QandA
  • Nära Torslanda, Göteborg

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Så fina bilder och fint inlägg! Kul att få veta lite mer om dig! Kram och trevlig helg!! <3nouw.com/missjohansson
nobodyals
nobodyals,
alltid roligt att få veta mer om er andra och som vanligt jättefina bildernouw.com/nobodyals
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229