EN DAG PÅ LISEBERG

Det är alldeles för sällan vi semestrar i vår egen stad, men idag passade vi på och tog med oss alla barnen till Liseberg. Vi har varit påväg flera dagar men låtit bli pga värmen men idag skulle det vara lite svalare så vi passade på. Det blev en helt perfekt dag för oss, allt klaffade hela dagen och barnen var grymt duktiga på allt.

Vi valde att åka dit riktigt tidigt och var på plats redan klockan 09.30 och hade köpt prio biljetter, inte minst för att tjejernas ”allt-i-ett” band gav det och de var det värt. Nästan inga bilar på parkeringen, relativt kort kö in då det bara var prio besökare vid den tiden och väl inne så var kanin landet öppet redan. Tjejerna passade på att åka alla barnattraktioner med Lex då det knappt var nån kö och de sprang mellan karusellerna. Lyckan hos Lex var total när de sprang runt, båda ville åka med honom och han kunde knappt välja attraktioner. När de andra attraktionerna sen öppnade sprang de vidare, de är så stora och kan göra det själva såklart, och vi gick vidare med Lex och åkte både det ena och det andra, hoppade i kaninlandet och hälsade på kaninerna. Till och med Logan fick hälsa på den snälla kaninen och han bara skratta.

För er med små barn kan jag vart rekommendera att komma hit, visste tex inte att de har ett amningsrum med skötbord och andra saker som förenklar vardagen, till och med liggunderlag, torkisar och blöjor från Libro finns att tillgå, det kallar jag service.

Efter 7 timmar och massa åkande, en sol som kikade fram igen och trötta barn drog vi oss hemåt, vi kunde säkert stannat längre för stt utnyttja dagen men ingen av oss orkade mycket mer och dessutom var det långa köer på eftermiddagen. Och för oss som bor i Göteborg kam vi ju absolut åka hit snart igen, tror det blir en gång till i år i alla fall.

Lyckliga barn efter en dag på Liseberg, Lex fick en ballong vilket jag lovat och Leya ett paraply
Att ha två systrar som springer runt och åker massor med en är lyx, han hade svårt stt välja vad han skulle åka och var så glad att de åkte med honom.
När tjerna fick iväg och åkte andra karuseller passade vi på att hälsa på och kramas med kaninerna, och Ligan fick hälsa han med.
Och Anders tog med Lex på massa karuseller, bl.a. farfars bilarna, där de fick ett körkort också.
Tok pappa, och barnen kiknar av skratt.
Kaninlandet, helt perfekt ställe att springa runt och leka på, inte massa köer.
Eftersom jag inte åker något direkt så måste man ju få göra det man själv tycker tillhör just Liseberg ocv det ör att äta spunnet socker. Dessvärre rätt kladdigt!!
Radiobilarna körde han flertalet gånger, kul men lite svårt.
Denna lilla killen skötte sig exemplariskt och var nöjd hela dagen, sov bra och låg och kikade. När vi iom hem bytte jag till sitt del, vi har väntat in i det sista dp han har trivts så bra.
Mamma du kan väl åka med ❤️ Ja en sväng på ”flygis” är ungefär min nivå så det blev toppen.
Denna ville Lex åkt igen men det var så attans lång kö så nästa gång blir det denna först. 

With love T?ess

  • Vardag
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

Jennie
Jennie,
Men åh va roligt, finns ju inte roligare än Liseberg 😍
beautyela.se
Mylittlestories
Mylittlestories,
Har knte varit där på foera år tyvärr men gud vad sugeb jah blev nu 😍🙈
nouw.com/mylittlestories
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lexochlogan @lexochlogan

Instagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochlogan