EN BLANDNING AV SÖTT OCH SALT

Semestern och vi njuter till 100 %. Just nu sitter vi sista biten i bilen innan vi är framme på Österlen tillsammans med våra närmaste vänner, vi har verkligen ett fram emot dessa tre-fyra dagar här på Österlen, vi älskar både och Bea att besöka mysiga platser och fota, skall bli så kul att dela med det med er.

Men först tillbaka till helgen, vi började vår resa redan i lördags och åkte då till en av barnens fastrar som bor i Halmstad. Så kul att komma ner och se vart de bor och bli ordentligt omhändertagna här. Vi har hunnit springa på stranden med selma, ätit gott på fantastiska SALT lekt på lekplats, ätit glass och besöka en bondgård som låg i närheten. Allt var verkligen precis perfekt för oss och en grymt bra start på vår semester.

Lotta och Edvard hade bokat bord på fantastiska SALT i Tylösand, så värt ett besök med oförglömlig utsikt och fantastisk mat. Allt var förbeställt och var en härlig överraskning, vi serverades Hummersoppa som var så god, fråga Logan som snodde min skål och åt upp en halv skål, han är två år men en riktig gourmet kille. Älskar att barnen både gillar att gå på resturang och äter relativt bra.

Barnen fick fish and chips, perfekt mat för de små. Och jag fick fisk, underbar torsk som smälte i munnen. Fördel när folk vet vad man vill ha då jag har lite problem med kött (pga gallan) och får något som passar så bra. De andra åt oxfilé, den fick väldigt bra betyg med och jag ångrar nästan att jag inte smaka.

Vårat trevliga sällskap som bjöd på misstag och övernattning, så kul att få umgås med er, killarna har haft så kul och vill komma tillbaka snart igen. Glassen var väldigt poppis, men kall.

Alltså stranden, ni vet för den som älskar fota och vackra platser så är detta verkligen helt perfekt. Västkusten är det inte mycket som slår det är ett som är säkert. Att det fanns en lekplats för barnen var liksom pricken över i:t.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Mia,
Så härligt ni har det! <3
stadstak.se
Österlen är så fint ju. God maten såg ut. Fish & Chips är mumsigt det. Låter som en perfekt resa ni gjorde. Nice utsikt vid gungorna också.
soclosedecember.nu/
Fröken Rödlök ,
Vad roligt att ni kom till Halmstad och Tylösand. Där har man vart några ggr. Har jobbat på hotell Tylösand. Håller med om att det är sjukt fin utsikt. Den där maten ser god ut 😉
Www.frokenrodlok.se
Så härligt det ser ut, samt så roligt att få åka ner så där till barnens ena faster. SALT låter som det var riktigt gott med maten där 😊. Kul när man hittar såna där bra restauranger som man riktigt längtar tillbaka till 😊.
www.saramadeleine.se
Tess,
Halmstad! Men så mysigt 😍❤️ o va gott de såg ut de ni åt 😊 sen stranden - omg inte ett dugg avundsjuk
blondinas.se
Sandra Jönsson,
Wow, vilka fina och somriga bilder! Du har verkligen fångat västkustkänslan i dem. Jag bor på 10 minuters gångavstånd till Apelviken i Varberg och där har vi inte en så rolig lekplats. Dina matbilder "säljer" in SALT bra. Nu måste jag också dit. 😄
sandrajonsson.se/
Amandizan
Amandizan,
Den där soppan måste ha varit väldigt god om barnen åt det☺️Lät jättegott och glass med chokladsås är alltid gott😍
nouw.com/amandizan
Britta,
Härlig och somrig semester!
erlokalvard.se/
Hanna,
Maten ser riktigt god ut!
mynicco.com/
dianasdrömmar,
Så mysigt kram
dianasdrömmar.se/