EN ANNORLUNDA VALBORG OCH SYSKONMATCHNING

Så var denna valborgsmässoafton över, en lite annorlunda än vanligt även om vi inte är de som firar just denna högtid något nämnvärt annars så känns det ändå tråkigt att inte kunna fira pga covid-19 så för oss blev det en helt vanlig torsdag. Ja vanlig och vanlig, inget känns vanligt här just nu. Min torsdag blev en heldag med killarna i alla fall, permitterade idag och som jag sagt innan trots att det är trist med läget och viruset som det är, väljer jag att ta godbitarna av detta när det ändå är som det är, där en dag med barnen är extra kvalitetstid och bara win win.

Och till rubriken, vad gillar ni syskonmatchningar? Klickade hem dessa jackor från Kappahl, ville haft dem tidigare i vår men blev inte av så passade på nu när de hade 30% plus att jag hade en bonus att lösa in, så det kändes riktigt kul att klicka hem detta till ett toppen pris. Och ja killarn fick samma jacka, de har fler jackor som är lik men också helt olika jackor, men jag tycker det är kul att matcha och de är i en perfekt ålder då i princip allt finns till båda när man hittar något. Självklart varierar vi med annat som inte matchar, de skall ju inte se ut som tvillingar, men då har jag gärna någon röd tråd i deras outfits. Hur gör ni, syskonmatchar ni?

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Tess,
Jag firar inte valborg på de sättet alla andra gör men grilla lite o hänga o ha trevligt me sambons å hans kompisar kan inte skada 😃 Hoppas ni får en lugn kväll 😃 Vilka snygga jackor förresten
blondinas.se
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Jag tycker att det är jätte fint att syskon matcha 😊 jackorna var också riktigt snygga, vilket fynd!
nouw.com/sannaevelyne
charlottelinden
charlottelinden,
Jag tycker att det är supergulligt att syskonmatcha! Dock kan jag få lite ont i magen när jag ser vissa personer som ALLTID klär sina barn i likadana kläder och aldrig i olika då det är så viktigt för barn att få känna sig och bli behandlade som en egen person. <3
nouw.com/charlottelinden
Ullir,
Nä ja va fina de är jätte fina kläder och fin kväll
weberskold.se
fibrolivet
fibrolivet,
så fina de är de små liven som växer så fort.....jag hade en av varje när de var små så det blev inte så mycket matchning där, men jag tycker det är kul när man gör det.
nouw.com/fibrolivet
Fröken Rödlök ,
Vad coola grabbarna blev i sina fina jackor. Jag gör som du, försöker se de ljusa i all elände just nu. Det måste man nog för att orka igenom.
Www.frokenrodlok.se
Är nog många som har det bra nu så där med permitering just för att man får tid med familjen på ett annat vis. Sedan är det ju tråkigt att mycket inte är som det ska också. Jättefint så där med syskonmatching 😊. Gör ni något mer nu när du är permiterad? Fixar hemma eller så? 😊
www.saramadeleine.se
Annica,
Jag älskar att syskonmatcha.. Men inte altid barnen tycker det är lika roligt som deras mamma.. Haha.. 😉 Men så underbara kläder det där var..
magnussonsmirakel.wordpress.com
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Men så snygga dom matchar! verkligen fina 😍
verkligen jobbigt med detta virus. Men ändå något bra ändå. Hoppas ni haft en bra dag 😀❤️
nouw.com/paulinarodhe
Paulina
,
Man får göra det bästa av sutuationen. Hade en lugn valborg hemma med god mat 😊
personligen är jag inte mycket för att syskon har likadana kläder på sig 🙈 Tycker det är lite tråkigt, men kanske är smidigt.