ELAVTALDIREKT - FÖR ATT JÄMFÖRA ELAVTAL ONLINE 

Betalt samarbete medElavtaldirekt.se

När det kommer till el är det något som vi alla är beroende av att ha till våra bostäder, sommarhus, kontor mm och naturligtvis det finns mängder med olika elhandelsbolag, alla med en mängd olika erbjudanden och rabatter, villkor och olika typer av avtal. För de flesta av oss är det en ren djungel att hitta rätt, bäst och billigast, För att hjälpa mig och dig finns därför tjänstenELAVTALDIREKT.se

Hos Elavtaldirekt är det enklare, och istället för att jämföra alla 150 elhandelsbolag så fokuserar man här istället på de faktorerna som kunderna tycker är primärt viktigast, dvs bra villkor, lågt kostnads påslag, nykundsrsbatter och miljömärkning, och dessutom allt på en och samma sida, för enklare hantering. Genom detta urval får man fram det mest passande alternativet som passar respektive kund. Enligt Energimarknadsinspektionen så sparar faktiskt elkunderna mellan 400-1400 kr på att byta elavtal så det finns många anledningar att klicka in på tjänsten och se vilket avtal och bolag som passar just ert hushåll bäst, och göra roligare saker för pengarna som sparad.

Klicka in på elavtaldirekt.se och välj din årsförbrukning, du får enkelt hjälp med storleken då den är kategoriserad på lägenhet, radhus och villa, och då får du direkt upp de mest lämpliga elhandelsbolag för dig och vilken typ av avtalsform som varje bolag har och de viktigaste villkoren, dvs sånt som du kollar på som tex bindningstid och uppsägningstid, men kanske allra viktigast vad månadskostnaden blir. Det som är viktigt att tänka på som jag egentligen inte hade koll på är ju påslaget, för det är ju det slutliga totalbeloppet vi är intresserade av.

När du hittat ett bolag med rätt förutsättningar som passar den typ du söker då kan du därefter enkelt klicka på teckna avtal och kommer till det valda bolagets sida, enklare och smidigare än så blir det alltså inte. Så har du tänkt teckna ett nytt avtal idag eller funderar på att byta avtal så rekommenderar jag dig att klicka in redan idag.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer