DINNER WITH FRIENDS

Tänkte att det får bli ett sista inlägg från Ystad, vi är sen länge hemkomna, ja en vecka i alla fall, men jag kommer ångra mig om jag inte delar detta med er. Det är dessutom ett av de få inlägg där jag är med på bild, blir lika sur på mig själv varje gång att jag inte ser till att hamna mer framför men det blir helt enkelt bara inte så. Men hoppas att ni ändå tycker det är okej.

Eftersom vi bodde i Ystad, och inte ute på landet som förra gången, så blev det på något sätt lättare att gå ut och äta när det var middags dags. Vi åt på flera trevliga ställen och en av de sista kvällarna var min kusin och hennes son med oss också, så mysigt. Förutom riktigt god mat på restaurangen så fick barnen springa av sig på stan en stund och på lekplatsen, och på stan stötte vi på min bror och familj av en happening, rätt kul ändå.

En av de få bilder som jag var med på men den blev riktigt fin med mig och alla grabbarna. Kul att ha som minne från redan i alla fall, förra året lyckades jag fastna på några fler men det hade förklarliga skäl, får bli mer nästa gång. Det var inte planerat, inte direkt i alla fall men vi matchande rätt bra helt klart.

Ligan träffade sin favorit på stan, min brors tjejs dotter Stella som han är såååå förtjust i.

Ett galet glatt gäng på stan, folk måste undrat men vad gör det, lyckliga spralliga barn är det bästa som finns.

Min kusin och hennes son, grabbarna kommer så bra överens med James och tycker det är så kul att hälsa på honom, de undrar redan när vi kan åka ner igen. Just det sitter jag och planerar, längtar redan tillbaka ❤️

With love T?ess

Gillar

Kommentarer