DINNER WITH FRIENDS

Man blir lite veckovild med många dagar ledigt men idag är det faktiskt fredag och vad passar inte bättre än middag med vännerna. Barnen älskar att leka med varandra, lite kul att vi har barn i precis samma åldrar ändå, och har himla kul tillsammans. Även om vädret igår var aningen bättre, så har vi ändå haft både en hel del värme under dagen, underbart att killarna kan gå i shorts och jag har haft klänning hela dagen, hur underbart. Mer sommarvärme får gärna komma, dagarna blir så mycket längre och vi är nästan ute hela dagen dessa fina vårdagar, tänk det var tom ljust vid nio när vi drog oss hemåt.

Gratinerade kräftor, löjligt gott. Både jag och A köpte kräftor i onsdags, men bara jag och Logan äter det så vi passade på göra gratinerade kräftor och tog med oss och grillade i ugnen (funkar lika bra på grillen).

Gratinerade kräftor och bubbel, såå gott. Både jag och Bea dricker gärna alkoholfritt och idag testade vi ett bubbel som vi skulle druckit på nyår från god dryck. Så gott, skulle verkligen behöva fler flaskor.

Nån som gillar majs helt klart. Lyxigt att sitta ute och äta. Tyvärr kom regnet senare men 16-17 grader har vi nog haft idag och ikväll minst.

Dessa två, vilka busar. Men de har såååå kul tillsammans, och jag är 200% säker att dessa kommer ha mycket kul genom skolåren och senare med.

With love T?ess

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
Jag blandade också ihop dagarna i helgen, hade ingen koll alls. Lördag kändes som söndag. Visst är det härligt att värmen kom på besök i helgen! Mer av den varan tack! Jag äter inte kräftor heller men så där ser det ju riktigt gott ut!
hannafialotta.blogg.se
dks
dks,
Mysigt! Fine bilder og maten ser god ut 😍
nouw.com/dks
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lexochlogan @lexochlogan

Instagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochloganInstagram lexochlogan